PES 2021 fiyatı gerçek mi?

Semickk1

Hectopat
Beyler bayanlar Steam'de PES 2021 65TL.
PES 2020 Oyunu'nun bir eklentisi olacağını duydum.
Bu 65TL'lik olan oyunu alırsam oynayabilir miyim veya öncesinde PES 2020 mi almam gerek?

Hayır, PES 20'yi alman gerekmeyecek. 21 DLC olarak çıkmıyor, mağazada ayrı bir oyun olarak satılıyor. DLC olarak çıksa DLC yazardı Steam mağazasında. Oyun olarak çıkış yapıyor.

Sadece PES 21'i alıp oynayabileceksin, ayrıca bu kadar ucuz olmasının sebebi ise PES 20'nin birebir aynısı olması, sadece kadro güncellemesi olacak. Bu bir oyun, DLC değil. Kadro güncellemesi diye herkes DLC olarak düşünüyor.

Görüldüğü gibi herhangi bir ''DLC'' ibaresi yok, direkt oyun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DK: 1.55'ten itibaren izle, elinde olsun ya da olmasın, oynayabileceksin.

Çıkınca gerekli açıklama yapılır illaki

@Caner Uncu Hocam 2020'nin aynısı ise neden bu kadar ucuza çıkıyor ki? O kısmı anlamadım.

Not: Videoyu izlemedim, eğer orada açıklanıyorsa bir bilgim yok.

@Caner Uncu Hocam 2020'nin aynısı ise neden bu kadar ucuza çıkıyor ki? O kısmı anlamadım.

Not: Videoyu izlemedim, eğer orada açıklanıyorsa bir bilgim yok.
PES 2020'nin şu an standart sürüm olarak Steam'deki güncel fiyatı 99 TL, PES 2021 yepyeni bir oyun değil. PES 20 ile birebir aynı, tek değişik olan şey güncel kadrolar olacak. PES bu seneyi geçiştirip seneye yeni oyun motoru ile çok yeni bir oyun yapacak. Sebebi bu, sadece kadro güncel diye de çıkıp 200-300 TL'ye satamazlar.

Peki oyunculara ne olacak? Herkes sıfırdan mı başlıyacak oyuna? Öyle olursa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…