Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #11 Charaa dedi: Teşekkürler, kendim yaptım ve kaydedilen tüm veriler gidiyor maalesef. Yaklaşık 5,6 sezon oynadığım ana lig verilerim silinmiş Lisans yaması kuracak varsa bilsin Genişletmek için tıkla... Verileri önceden yedekleyin, sonra yamayı kurun üstüne verilerinizi atın (yedeğini alın mutlaka) muhtemelen olur böyle Can Yıldızz dedi: Bende var ama link paylaşabiliyormuyuz ? Genişletmek için tıkla... Paylaşır mısın
Charaa dedi: Teşekkürler, kendim yaptım ve kaydedilen tüm veriler gidiyor maalesef. Yaklaşık 5,6 sezon oynadığım ana lig verilerim silinmiş Lisans yaması kuracak varsa bilsin Genişletmek için tıkla... Verileri önceden yedekleyin, sonra yamayı kurun üstüne verilerinizi atın (yedeğini alın mutlaka) muhtemelen olur böyle Can Yıldızz dedi: Bende var ama link paylaşabiliyormuyuz ? Genişletmek için tıkla... Paylaşır mısın
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 944 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 Nasparus dedi: Verileri önceden yedekleyin, sonra yamayı kurun üstüne verilerinizi atın (yedeğini alın mutlaka) muhtemelen olur böyle Paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Silinmiyor zaten. Ama yamalı oyun başka bir sürüm gibi gözüktüğü için eski kayıtlar ile oynanmıyor. Ama yamayı kaldırınca eski kayıtlar geri geliyor
Nasparus dedi: Verileri önceden yedekleyin, sonra yamayı kurun üstüne verilerinizi atın (yedeğini alın mutlaka) muhtemelen olur böyle Paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Silinmiyor zaten. Ama yamalı oyun başka bir sürüm gibi gözüktüğü için eski kayıtlar ile oynanmıyor. Ama yamayı kaldırınca eski kayıtlar geri geliyor