S shdeniz Hectopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 114 22 Ekim 2020 #1 PES 2021 oyununda isdone.dll hatası alıyorum. İnternette araştırdım, birçok yöntem var ama hiçbiri çalışmadı. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
PES 2021 oyununda isdone.dll hatası alıyorum. İnternette araştırdım, birçok yöntem var ama hiçbiri çalışmadı. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Emir M. 22 Ekim 2020 Korsan kurulum yaptığınız için antivirüs programı virüs tespit edip dosyaları silmiş ve hata veriyor. Boşuna orijinal alın demiyoruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE Steam'de eFootball PES 2021 Season Update* ile PES'in 25. yılını kutluyoruz; bu güncellemeyi şimdi özel yıl dönümü fiyatıyla edinebilirsiniz! store.steampowered.com
Korsan kurulum yaptığınız için antivirüs programı virüs tespit edip dosyaları silmiş ve hata veriyor. Boşuna orijinal alın demiyoruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE Steam'de eFootball PES 2021 Season Update* ile PES'in 25. yılını kutluyoruz; bu güncellemeyi şimdi özel yıl dönümü fiyatıyla edinebilirsiniz! store.steampowered.com
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.923 Makaleler 26 Çözümler 517 22 Ekim 2020 #2 Korsan kurulum yaptığınız için antivirüs programı virüs tespit edip dosyaları silmiş ve hata veriyor. Boşuna orijinal alın demiyoruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE Steam'de eFootball PES 2021 Season Update* ile PES'in 25. yılını kutluyoruz; bu güncellemeyi şimdi özel yıl dönümü fiyatıyla edinebilirsiniz! store.steampowered.com Artı 1 Eksi Çözüm
Korsan kurulum yaptığınız için antivirüs programı virüs tespit edip dosyaları silmiş ve hata veriyor. Boşuna orijinal alın demiyoruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE Steam'de eFootball PES 2021 Season Update* ile PES'in 25. yılını kutluyoruz; bu güncellemeyi şimdi özel yıl dönümü fiyatıyla edinebilirsiniz! store.steampowered.com