R Reckol Centipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Selamlar. PES 2021'de kolay GP kasma taktikleri var mı?
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Matchday etkinliklerinden 1 gol at, 2 gol at diye etkinlikler var onları yaparsan her yapışında 25k falan veriyordu.
Matchday etkinliklerinden 1 gol at, 2 gol at diye etkinlikler var onları yaparsan her yapışında 25k falan veriyordu.
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2021 #3 Reckol dedi: Selamlar. PES 2021'de kolay GP kasma taktikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Matchdayde bazen verdiği oluyor. Gol atma etkinliklerinde veriyor. Ek olarak botlarla kapışmada veriyor diye biliyorum
Reckol dedi: Selamlar. PES 2021'de kolay GP kasma taktikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Matchdayde bazen verdiği oluyor. Gol atma etkinliklerinde veriyor. Ek olarak botlarla kapışmada veriyor diye biliyorum
R Reckol Centipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 Woalkhin dedi: Matchdayde bazen verdiği oluyor. Gol atma etkinliklerinde veriyor. Ek olarak botlarla kapışmada veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... botlarla kaç gp veriyor tam olarak ?
Woalkhin dedi: Matchdayde bazen verdiği oluyor. Gol atma etkinliklerinde veriyor. Ek olarak botlarla kapışmada veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... botlarla kaç gp veriyor tam olarak ?
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2021 #5 Reckol dedi: botlarla kaç gp veriyor tam olarak ? Genişletmek için tıkla... 5k falan veriyordu enson