Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Yer İstanbul 15 Mayıs 2021 #1 PES 2021 Lite kontrolleri ve görevlerini yazabilir misiniz? Örneğin: Lb: Adam kaçırma vs. Not: PC'den oynuyorum Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
PES 2021 Lite kontrolleri ve görevlerini yazabilir misiniz? Örneğin: Lb: Adam kaçırma vs. Not: PC'den oynuyorum
skont4 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 201 15 Mayıs 2021 #2 Silinen üye dedi: PES 2021 Lite kontrolleri ve görevlerini yazabilir misiniz? Örneğin: Lb: Adam kaçırma vs. Genişletmek için tıkla... Oyunda gösterilmekte kontroller
Silinen üye dedi: PES 2021 Lite kontrolleri ve görevlerini yazabilir misiniz? Örneğin: Lb: Adam kaçırma vs. Genişletmek için tıkla... Oyunda gösterilmekte kontroller
Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Yer İstanbul 15 Mayıs 2021 #3 skont4 dedi: Oyunda gösterilmekte kontroller Genişletmek için tıkla... ben pc den oynuyorum. bir de oyun içinde mouse kullanamıyorum yardımcı olabillir misin?
skont4 dedi: Oyunda gösterilmekte kontroller Genişletmek için tıkla... ben pc den oynuyorum. bir de oyun içinde mouse kullanamıyorum yardımcı olabillir misin?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 15 Mayıs 2021 #4 Pes, Fifa, MK, Tekken, SF, NBA, WWE gibi yapımlar PC üzerinde Gamepad olmadan oynanmamalıdır. Optimum oynanış için Gamepad gereklidir. Ucuzundan bi tane almanızı öneriyorum.
Pes, Fifa, MK, Tekken, SF, NBA, WWE gibi yapımlar PC üzerinde Gamepad olmadan oynanmamalıdır. Optimum oynanış için Gamepad gereklidir. Ucuzundan bi tane almanızı öneriyorum.