PES 2021 Lite tam sürüm yapmak için bypass modu kullanmak

731390

Centipat
İyi sosyaller. Steam hesabımda PES 2021 Lite var. Bu sürümde de 4 takım var. Bypass kullanarak full versiyon yapmak bilgisayara zarar verir mi? Çünkü bilgisayara herhangi bir korsan yazılım indirmiyorum. Sadece pes için tereddütte kaldım. Yazın bir keresinde denedim bir sorun yoktu ama tekrardan danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Googledan smokepatch football life 2025 diye aratın, komple 2025 güncel takımlar, ligler ve transferler olarak oynayın PES21'i. Doğrudan SP25 indiriyorsunuz PES21'e gerek yok. PES21 üzerine yapılmış en gelişmiş modlamadır. Yıllardır onu kullanıyoruz biz. Sitesinden SP25 olarak indiriyorsunuz PES21 dosyaları ile beraber geliyor.

Google'dan SmokePatch football Life 2025 diye aratın, komple 2025 güncel takımlar, ligler ve transferler olarak oynayın PES21'i. Doğrudan SP25 indiriyorsunuz PES21'e gerek yok. PES21 üzerine yapılmış en gelişmiş modlamadır. Yıllardır onu kullanıyoruz biz. Sitesinden SP25 olarak indiriyorsunuz PES21 dosyaları ile beraber geliyor.

Öncelikle geri dönüş sağladığınız için teşekkür ederim. Ben PES 2021 Lite tam sürüm yapmak için yazmıştım. Yani kütüphanemde olan oyunu tam sürüm yapmak istiyorum. Bu konuda bilginiz varsa eğer dönüş yapmanız beni çok mutlu eder.

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat şunu sormak istiyorum. Şu an için bildiğiniz güvenilir bir full sürüm yapma dosyası var mı? Bu dosya bilgisayara herhangi bir trojan, virüs vb. sorun yaşatır mı?(Eğer öyleyse hiç bulaşmak tercihim değil)Ve bu tam sürüm yapma Steam'de VAC banına neden olur mu? Eğer böyle bir durum varsa hiç bulaşmadan Lite sürümünü indirmeyi düşünüyorum. Oyunu zaten sevdiğim bir seri olduğu için indirmeyi planlıyorum. Ekstradan FC 24 var. Ama PES 2021'in yeri bende başka.

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat şunu sormak istiyorum. Şu an için bildiğiniz güvenilir bir full sürüm yapma dosyası var mı? Bu dosya bilgisayara herhangi bir trojan, virüs vb. sorun yaşatır mı?(Eğer öyleyse hiç bulaşmak tercihim değil)Ve bu tam sürüm yapma Steam'de VAC banına neden olur mu? Eğer böyle bir durum varsa hiç bulaşmadan Lite sürümünü indirmeyi düşünüyorum. Oyunu zaten sevdiğim bir seri olduğu için indirmeyi planlıyorum. Ekstradan FC 24 var. Ama PES 2021'in yeri bende başka.
Ban olmaz ama virüs olayını kesin bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı