B Beratacar Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 PES 2021 Mobile'de kadromu boşaltım her bir oyuncuyu tek tel yerleştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? İstediğim şey resimdeki gibidir.
PES 2021 Mobile'de kadromu boşaltım her bir oyuncuyu tek tel yerleştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? İstediğim şey resimdeki gibidir.
F1RE Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 77 27 Ocak 2022 #2 Beratacar dedi: PES 2021 Mobile'de kadromu boşaltım her bir oyuncuyu tek tel yerleştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? İstediğim şey resimdeki gibidir. Genişletmek için tıkla... Hocam resim yok. İlk önce bir takım oluşturmanız lazım, onu da dizilişe gelip logoya basınca oluşturacaksınız. Sonra oyuncuları istediğiniz gibi yerleştirebiliyorsunuz diye biliyorum kadro dışından.
Beratacar dedi: PES 2021 Mobile'de kadromu boşaltım her bir oyuncuyu tek tel yerleştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? İstediğim şey resimdeki gibidir. Genişletmek için tıkla... Hocam resim yok. İlk önce bir takım oluşturmanız lazım, onu da dizilişe gelip logoya basınca oluşturacaksınız. Sonra oyuncuları istediğiniz gibi yerleştirebiliyorsunuz diye biliyorum kadro dışından.