PES 2021 Mobile yanıt vermiyor hatası

meftun_1

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, uygulamayı belli bir süre çalıştırıyorum ve oyun donuyor, takılmalar başlıyor ve oyun yanıt vermiyor hatası ile karşılaşıyorum.
Bekle.
Kapat.
Geri bildirim gönder seçenekleri çıkıyor. Bekle dediğimde oyun donuyor FPS aşırı düşüyor.
telefon huawei p smart 2019

Son düzenleme:

Aynı sorun bende de var benim telefonda Huawei P Smart 2019 oyunu silip tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor oyun 50 60 dakikasından sonra başlıyor sana olan şeylerin aynısı bende de var çözümü olan yok mu?

Aynı sorun benim telefonumda da var. Eskiden hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Son güncelleme ile alakalı galiba. Bir müddet oyun iyi çalışıyor, sonra yanıt vermiyor hatası alıyorum.

Aynı sorun bende de var benim telefonda Huawei P Smart 2019 oyunu silip tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor oyun 50 60 dakikasından sonra başlıyor sana olan şeylerin aynısı bende de var çözümü olan yok mu?
Bende y7 2019 var bendede aynısı oluyordu telefonu tamamen kapattım 5 dk bekleyip açtım düzeldi.

Şu anda da aynı hatayı ben alıyorum. Telefonum Huawei P Smart 2019. ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…