PES 2021 Mobile'de adalet yok

Sucuk123

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün PES 2021 Mobil'e başladım. Takım olarak Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş üçlüsünden birini seçtim. Online maça girdim ve karşıma Manchester United çıktı. Bir baktım oyuncuları neredeyse havada uçacak, süper insan gibiler. Neyse zamanında çok FIFA oynadığım için biraz idare ettim ama ilk golü yedikten sonra oyundan çıktım. Tahminimce oyuncularımızın yanında yazan rakamlar (FIFA'daki adları gen) gerçekten Manchester United seviyesinde. O zaman oyunda hiç adalet yok. Bende Barcelona alayım sonra karşıma gelen düşük takımları yok edeyim. Ben de takım seçince sadece takımının adı o oluyor sanıyordum. Bu gerçekten böyle mi?

Dediğine katılmıyorum.

Oyunda asla ama asla "düşük takım" "büyük takım" olayı yok.

Herkes kendine eşit rakibiyle oynuyor.

Senin oyuncularının teknik direktörünle aşinalarına bir bak.

Eğer aşina değilse kaybet olasılığın %25 daha artıyor.

Çünkü senin teknik direktörün oyunculara taktik verir.

Ama oyuncular teknik direktörü sevmediği için takiği dinlemez. Kendi kafasına göre oynar.

Yani teknik direktörünü iyi seçmelisin.

Benimkisi "Fatih terim" ve gerçekten iyi oynatıyor ve iyi anlaşıyor oyuncularla.

Dediğine katılmıyorum.

Ama oyuncular teknik direktörü sevmediği için takiği dinlemez. Kendi kafasına göre oynar.

Benimkisi "Fatih terim" ve gerçekten iyi oynatıyor ve iyi anlaşıyor oyuncularla.
Peki oyuncuların becerileri aynı mı? Çünkü çok hızlılar.

Benim teknik direktörüm hızlı kontra atak oynatıyor defansım geride kaldığı için hızlı oyuncular pek işlemiyor.
Hayır, adamda Pogba, Martinez falan var. Hiçbir oyuncum onun oyuncularına yetişemiyor. Defansı delip yıldırım hızında koşuyorlar, durduramıyorsun.

Geçen gün PES 2021 Mobil'e başladım. Takım olarak Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş üçlüsünden birini seçtim. Online maça girdim ve karşıma Manchester United çıktı. Bir baktım oyuncuları neredeyse havada uçacak, süper insan gibiler. Neyse zamanında çok FIFA oynadığım için biraz idare ettim ama ilk golü yedikten sonra oyundan çıktım. Tahminimce oyuncularımızın yanında yazan rakamlar (FIFA'daki adları gen) gerçekten Manchester United seviyesinde. O zaman oyunda hiç adalet yok. Bende Barcelona alayım sonra karşıma gelen düşük takımları yok edeyim. Ben de takım seçince sadece takımının adı o oluyor sanıyordum. Bu gerçekten böyle mi?

Barcelona alınca size Barcelona'nın en iyi oyuncuları gelmiyor ad olarak geçiyor sadece.

Dediğine katılmıyorum.

49 puan takımıma Manchester United' in gelmesi normal mi?

Hayır, adamda pogba, martinez falan var. Hiçbir oyuncum onun oyuncularına yetişemiyor. Defansı delip yıldırım hızında koşuyorlar, durduramıyorsun.

Oyunun en başında bayağı bir altın kazanıyorsunuz o altınlarla siyah top garantili paketleri açtınız mı? Oyuna yeni başlayanlara veriyor.

Barcelona alınca size Barcelona'nın en iyi oyuncuları gelmiyor ad olarak geçiyor sadece.
Tamam, o zaman adamın takımı benden 3 kat güçlü!
Oyunun en başında bayağı bir altın kazanıyorsunuz o altınlarla siyah top garantili paketleri açtınız mı? Oyuna yeni başlayanlara veriyor.
Açacağım geçen sene de biraz oynadığım için biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı