PES 2021 nereden alınabilir?

Mehmett12

Decapat
Daha fazla  
Pes koleksiyonu yapacağımda abime sürpriz, eski bilgisayarda oynayamıyorduk. Yeni bilgisayar alınca geldiğinde mutlu etmek istiyorum. Efootbal 2023 indirdim ama 2021, 2020 falanda indirmek istiyorum. Key satan falan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir link var, bir bak istersen.

Hocam stok yok.

Pes koleksiyonu yapacağımda abime sürpriz, eski bilgisayarda oynayamıyorduk. Yeni bilgisayar alınca geldiğinde mutlu etmek istiyorum. Efootbal 2023 indirdim ama 2021, 2020 falanda indirmek istiyorum. Key satan falan yok mu?
Korsan oynayacaksin ya da varsa kutulu alacaksin.

PlayStation'ya da Xbox konsollarına kutulu alabilirsin. Diğer türlü Steam keyler 15 bin lira.

Bir tek PES 2017 Steam keyi ucuz oda 200 lira civarı.

Önerdiğin site?Korsan desteklemiyorum ama mecbur.
Hocam korsan sayılmaz artık eğer satış haklarına önem veriyorlarsa oyunu satıştan kaldırmayacaklardı. Kaldırıldıktan sonra korsan oynamak zorundasınız zaten satış yapan yerlerde oyun satışta yok diye binlerce liralara satıyorlar.

300 Euro Vereceğime PlaySation 3 alırım +50 oyun

Orijinal şu an bulamazsın sadece CD bulabilirsin dijital olarak da plaftormlardan kalktı, İtemsatış gibi sitelerden Key alıp etkinleştirerek kütüphanene ekleyebilirsin, korsan dışında başka seçenek yok. Altta koyduğum linke bir göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…