Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Arkadaşla Online oynamak istiyoruz bende var, onda yok. Arkadaşa nereden alabiliriz? Hiçbir yerde bulamadik. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023
Arkadaşla Online oynamak istiyoruz bende var, onda yok. Arkadaşa nereden alabiliriz? Hiçbir yerde bulamadik.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 Steam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Nisan 2023 #3 Serverları kapandığı için online oynama işi artık yaş galiba.
A Casual Man Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 311 Çözümler 5 27 Nisan 2023 #4 Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var.
OnurOfc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 27 Nisan 2023 #5 A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Bedava olan birşeyin keyi nasıl oluyor?
A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Bedava olan birşeyin keyi nasıl oluyor?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3.003 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 Bonita dedi: Steam. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun paralı hali kaldırıldı siteden niye bilip bilmeden yaziyorsunuz?
Bonita dedi: Steam. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun paralı hali kaldırıldı siteden niye bilip bilmeden yaziyorsunuz?
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #7 Lee Yubin dedi: Serverları kapandığı için online oynama işi artık yaş galiba. Genişletmek için tıkla... Kendi aramızda oynamada sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum inşallah olmaz. A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadim hesap olarak var.site adi versen sıkıntı olur mu ? A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Fiyat ne sizin bulduğunuz da ?
Lee Yubin dedi: Serverları kapandığı için online oynama işi artık yaş galiba. Genişletmek için tıkla... Kendi aramızda oynamada sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum inşallah olmaz. A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadim hesap olarak var.site adi versen sıkıntı olur mu ? A Casual Man dedi: Link veremiyorum burdan ama internette Steam keyi bulabilirsiniz. Baktım var. Genişletmek için tıkla... Fiyat ne sizin bulduğunuz da ?
A Casual Man Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 311 Çözümler 5 27 Nisan 2023 #8 OnurOfc dedi: Bedava olan birşeyin keyi nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Pes 21 bedava değil. Efootball bedava Vanga28 dedi: Kendi aramızda oynamada sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum inşallah olmaz. Ben bulamadim hesap olarak var.site adi versen sıkıntı olur mu ? Fiyat ne sizin bulduğunuz da ? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz tuzlu. Neden yenisini oynamıyorsunuz. 21 kaldırıyorsa yenisini de kaldırır.
OnurOfc dedi: Bedava olan birşeyin keyi nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Pes 21 bedava değil. Efootball bedava Vanga28 dedi: Kendi aramızda oynamada sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum inşallah olmaz. Ben bulamadim hesap olarak var.site adi versen sıkıntı olur mu ? Fiyat ne sizin bulduğunuz da ? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz tuzlu. Neden yenisini oynamıyorsunuz. 21 kaldırıyorsa yenisini de kaldırır.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #9 LinusFenrir dedi: Dostum oyunun paralı hali kaldırıldı siteden niye bilip bilmeden yaziyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum ben eskiden oradan indirmiştim. Nereden bileyim kaldırıldığını? 7/24 oyunu mu takip edeceğim?
LinusFenrir dedi: Dostum oyunun paralı hali kaldırıldı siteden niye bilip bilmeden yaziyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum ben eskiden oradan indirmiştim. Nereden bileyim kaldırıldığını? 7/24 oyunu mu takip edeceğim?
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #10 A Casual Man dedi: Pes 21 bedava değil. Efootball bedava Hocam biraz tuzlu. Neden yenisini oynamıyorsunuz. 21 kaldırıyorsa yenisini de kaldırır. Genişletmek için tıkla... Hocam Pes 21 daha çok hoşumuza gidiyor 13 den sonra en sevdiğimiz oyunu 21 oldu yenisi pek hoşumuza gitmedi açıkçası.
A Casual Man dedi: Pes 21 bedava değil. Efootball bedava Hocam biraz tuzlu. Neden yenisini oynamıyorsunuz. 21 kaldırıyorsa yenisini de kaldırır. Genişletmek için tıkla... Hocam Pes 21 daha çok hoşumuza gidiyor 13 den sonra en sevdiğimiz oyunu 21 oldu yenisi pek hoşumuza gitmedi açıkçası.