Stok yok çok uzun zamandır, artık gelmesi imkansız.60tl olarak uygun gibi.eFootball PES 2021 PC Steam Key Hemen Teslim Satın al
İndirimli Fiyat Avantajlarıyla eFootball PES 2021 PC Steam Key Satın alwww.oyunfor.com
Steam kodu veriyorlar değil mi?60tl olarak uygun gibi.eFootball PES 2021 PC Steam Key Hemen Teslim Satın al
İndirimli Fiyat Avantajlarıyla eFootball PES 2021 PC Steam Key Satın alwww.oyunfor.com
60TL olarak uygun gibi.eFootball PES 2021 PC Steam Key Hemen Teslim Satın al
Pardon, stok yok yazısını görmemişim.Stok yok çok uzun zamandır, artık gelmesi imkansız.
Sanırım hiçbir sitede stok yok. Satışı olmayan oyunlar için korsan serbest diye hatırlıyorum. Doğrularsanız link atabilirim.Steam kodu veriyorlar değil mi?
Burada da yokStok yok hocam? Bir de modlu takımlar var onların farkı ne?
![]()
eFootball PES 2021 Satın Al - %5 İndirimli
eFootball PES 2021 Cd Key Satın Al - Güvenli Alışveriş - En Ucuz - Cazip Fiyatlar - %5 İndirimli Satışwww.oyunfor.com
Pardon, stok yok yazısını görmemişim.
Sanırım hiçbir sitede stok yok. Satışı olmayan oyunlar için korsan serbest diye hatırlıyorum. Doğrularsanız link atabilirim.
Burada da yok![]()
Hocam bildiğim kadarıyla giriş menülerinde aldığınız takımın görselleri v.s oluyor. Çokta gerekli birşey değil. almasanız da bahsedilen takımlar lisanslı geliyor zaten.Evet yokama fark ne takım takım onu merak ettim hocam?
PC için uygun fiyata satın alabileceğim bir yer var mı? Veya virüssüz korsan da önerebilirsiniz nasıl olsa oyunun satışı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.