Korsan olarak neresi güvenilirdir başka çözüm yolu yok gibi çünkü hocam.PES 2021 olan hesaplar ya sizden FC 24 parası ister ya da güvenli olmaz. Malum yollarda yine güvenli olmayabilir. Birisini riske atacaksınız artık.
PES 21'i geliştirip her sene güncelleyen bir modcu var hatta işi aşmışlar adını falan değiştirmişler. Onu indirin derim ben.
![]()
SP Football Life 2024
SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay.www.pessmokepatch.com
Bu site hariç güvenmiyorum, ama burada da bazen linkler kırık olabiliyor. Deneyin isterseniz. *** sembollerini silin.Hocam orijinal gibi yok mu ya böyle yamalı olsun istemiyorum
Oyun indir vip tek güvenilir geldi ancak oda sıkıntılı gözüküyor.Türk sitelerine bakın hocam, onun dışında isterseniz paylaşımlı hesap satın alın.
Sıkıntılı olduğunu sanmıyorum.Oyun indir vip tek güvenilir geldi ancak oda sıkıntılı gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.