Çözüldü PES 2021 nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jambo

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
bilgisayar mühendisliği
İyi akşamlar. PES 2021 yüklemek istiyorum. Oyun indir vipten neredeyse 2 saatte yüklendi. Beğendiğim de bir YouTuber'den de linkini almıştım. Fakat dosyayı açmaya çalışırken "dosya virüslü ya da istenmeyecek yazılım içerdiğinden dolayı indirme başarılı bir şekilde tamamlanamadı uyarısı aldım aynı şekilde antivirüs programımdanda yüksek riski tehdit içeren uygulama uyarısını aldım. Belli ki virüslü. Önerebileceğiniz güvenli PES 2021 yüklenecek bir site var mıdır? Yok ise PES 19, 20 veya 13 de olabilir. Teşekkürler.

Çözüm
Paylaşımlı hesap ya da oyunun ürün anahtarını satan yerlerden edinebilirsiniz. Bu sitede korsan oyuna destek yok.

@jambo Bir hesabı birden fazla kişiye satıyorlar, hesaba erişimi olan herkes çevrimdışı moda alıp oyunu çevrimdışı olarak oynayabiliyor.
İyi akşamlar. PES 2021 yüklemek istiyorum. Oyun indir vipten neredeyse 2 saatte yüklendi. Beğendiğim de bir YouTuber'den de linkini almıştım. Fakat dosyayı açmaya çalışırken "dosya virüslü ya da istenmeyecek yazılım içerdiğinden dolayı indirme başarılı bir şekilde tamamlanamadı uyarısı aldım aynı şekilde antivirüs programımdanda yüksek riski tehdit içeren uygulama uyarısını aldım. Belli ki virüslü. Önerebileceğiniz güvenli PES 2021 yüklenecek bir site var mıdır? Yok ise PES 19, 20 veya 13 de olabilir. Teşekkürler.

İtemsatış da var paylaşımlı hesap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı