Verimlilik çekirdekli Intel işlemcilerde genel sorun var. Şu videoya bakabilirsiniz.
Aslında güncel yamalı oynayacaksanız SP Football Life 2025 indirip oradan 12G EXE'si ile oynarsanız da sıkıntı çıkartmaz. O zaman kalıcı da olmuş olur.
Verimlilik çekirdekli Intel işlemcilerde genel sorun var. Şu videoya bakabilirsiniz.
Aslında güncel yamalı oynayacaksanız SP Football Life 2025 indirip oradan 12G EXE'si ile oynarsanız da sıkıntı çıkartmaz. O zaman kalıcı da olmuş olur.
Sp sevmiyorum crackli oyun laptop yeni aldım daha önce de aynı siteden crackli şekilde 20-30 sezon analig oynadım. 12.nesil işlemci geçince sorun yaşamaya başladım.
SP sevmiyorum crackli oyun laptop yeni aldım daha önce de aynı siteden crackli şekilde 20-30 sezon analig oynadım. 12. nesil işlemci geçince sorun yaşamaya başladım.
Crackli ancak bu istisnai bir durum. Oyuna key almak hariç ulaşılamıyor ve ondan dolayı crack olmak zornunda. Ayrıca SP Football Life virüslü bir program değil, sadece anitvirüsler yanlış uyarı veriyor lisanslayamadıkları için.
Buradan indirdiğim sırada Kaspersky vardı kurarken kurudktan sonra sorun olmadı. Ama sonra Kaspersky denemesi bitince kaldırdım Windows Defender devreye girip masaüstündeki oyunun başlatma dosyasını silmiş. Oyuna program dosyaları X86'dan girebiliyorum. Ama emin olamadım...
Crackli ancak bu istisnai bir durum. Oyuna key almak hariç ulaşılamıyor ve ondan dolayı crack olmak zornunda. Ayrıca sp football Life virüslü bir program değil, sadece anitvirüsler yanlış uyarı veriyor lisanslayamadıkları için.
Buradan indirdiğim sırada Kaspersky vardı kurarken kurudktan sonra sorun olmadı. Ama sonra Kaspersky denemesi bitince kaldırdım Windows Defender devreye girip masaüstündeki oyunun başlatma dosyasını silmiş. Oyuna program dosyaları X86'dan girebiliyorum. Ama emin olamadım...