oflibabalaz Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Korsan indirmek istemiyorum PES 2021'i Steam key olarak nereden alabilirim güvenli bir şekilde?
Poyraz CEYLAN Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Bir bulabilsem keşke bende alacağım.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Temmuz 2023 #3 oflibabalaz dedi: Korsan indirmek istemiyorum PES 2021'i Steam key olarak nereden alabilirim güvenli bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Durma Play'i kontrol edin stoklar yenilinirse alırsınız.
oflibabalaz dedi: Korsan indirmek istemiyorum PES 2021'i Steam key olarak nereden alabilirim güvenli bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Durma Play'i kontrol edin stoklar yenilinirse alırsınız.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Durmaplay, OyunFor ve Kinguin var ama Kinguin baya bir pahalı. Diğerlerinde ise stok ne zaman yenilenilir Allah bilir. Hemen oynamak istiyor iseniz maalesef korsandan başka çare yok. Ya da paraya koyacaksınız ve alacaksınız.
Durmaplay, OyunFor ve Kinguin var ama Kinguin baya bir pahalı. Diğerlerinde ise stok ne zaman yenilenilir Allah bilir. Hemen oynamak istiyor iseniz maalesef korsandan başka çare yok. Ya da paraya koyacaksınız ve alacaksınız.