emiirws Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 21 23 Aralık 2023 #1 PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor, yavaş gidiyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor, yavaş gidiyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Settings kısmında şut ve orta tuşu karışmış olabilir şut tuşuna bastığında orta açıyor olabilir kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
Settings kısmında şut ve orta tuşu karışmış olabilir şut tuşuna bastığında orta açıyor olabilir kontrol ettin mi?
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 emiirws dedi: PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor, yavaş gidiyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Şutlar oyuna bağlıdır ama oyunda sert şut normal şut ve plase var belki plase vuruyorsunuzdur. Artı 0 Eksi
emiirws dedi: PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor, yavaş gidiyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Şutlar oyuna bağlıdır ama oyunda sert şut normal şut ve plase var belki plase vuruyorsunuzdur.
KS KS emiirws Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 21 25 Aralık 2023 #4 Albert Winchester dedi: Settings kısmında şut ve orta tuşu karışmış olabilir şut tuşuna bastığında orta açıyor olabilir kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Baktım ona hiçbir sorun yok her şey yerli yerinde Memoteemir dedi: Şutlar oyuna bağlıdır ama oyunda sert şut normal şut ve plase var belki plase vuruyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum ikisini de denedim normal şut da yavaş gidiyor Artı 0 Eksi
Albert Winchester dedi: Settings kısmında şut ve orta tuşu karışmış olabilir şut tuşuna bastığında orta açıyor olabilir kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Baktım ona hiçbir sorun yok her şey yerli yerinde Memoteemir dedi: Şutlar oyuna bağlıdır ama oyunda sert şut normal şut ve plase var belki plase vuruyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum ikisini de denedim normal şut da yavaş gidiyor