PES 2021 Transfer Yaması

Ofoz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PES 2021'in üzerinden 1 yıldan fazla geçtiği için kadrolar eskide kaldı malum. Kadroları güncelleyebileceğim bir yama var mı güvenilir? İnternette 'smoke patch' isimli bazı şeyler gördüm de oyunumu bozma ihtimaline karşı yüklemedim, eğer deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Smoke patch zamanında yükledim herhangi bir oyun bozulması vs. yaşamadım zaten tek doğru düzgün yama smoke patch sanırım indirirseniz ve doğru kurarsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

PES 17'de smoke patch yaması kullanmıştım. Yama cidden güzeldi ama eski oyun olduğu için biraz hızlıya getirilmiş bir yama gibiydi. En güncelide PES 21 olduğu için bence bu daha özenlidir diye düşünüyorum.

Smoke patch zamanında yükledim herhangi bir oyun bozulması vs. yaşamadım zaten tek doğru düzgün yama smoke patch sanırım indirirseniz ve doğru kurarsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
PES 17'de smoke patch yaması kullanmıştım. Yama cidden güzeldi ama eski oyun olduğu için biraz hızlıya getirilmiş bir yama gibiydi. En güncelide PES 21 olduğu için bence bu daha özenlidir diye düşünüyorum.
Tamamdır teşekkürler.

evet transfer forma acısından güzel ama ben kendi takımı kurmak isim vermek istiyorum smokeyi kurmadan önce yapabiliyorum ama güncel olsun diye smokeyi yüklüyosun bu seferde takımların isimleri değiştirilmiyor hiç şekilde bilen varmı diye sordum acıkcası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı