PES 2021 vs PES 2018

Makaleler
3
Yer
Çanakkale
Siz oynanış, grafikler, analig vs. olarak hangisini daha çok seviyorsunuz? 2021 son PES oyunu olsa da hakemin her şeye faul çalması gibi nedenlerle beni deli etti. Hem de PES 2018'in bende ayrı bir yeri var, o yüzden PES 2018'i tercih ederdim.

Bu konuya PES 2013 yazmayın, benim de en sevdiğim PES oyunu o ama konu 2018 vs 2021.

Siz oynanış, grafikler, analig vs. olarak hangisini daha çok seviyorsunuz? 2021 son PES oyunu olsa da hakemin her şeye faul çalması gibi nedenlerle beni deli etti. Hem de PES 2018'in bende ayrı bir yeri var, o yüzden PES 2018'i tercih ederdim.

Bu konuya PES 2013 yazmayın, benim de en sevdiğim PES oyunu o ama konu 2018 vs 2021.
Kariyer analig gibi modlarda Fifa her zaman daha iyi. Bir sürü detay var. Ama Pes'te sadece oyuncu transfer etme. Transfer sahneleri gibi birkaç özellik var. En çok oynadığım Futbol oyunu 500 saat ile PES 2021. Oynanış olarakta bazen defans yaparken istemsiz şekilde faul oluyor, engelleyemiyorsun aslında sadece press yaparken bi anda hakem faul veriyor. Grafik olarak pek birşey değişik değil gibi sadece 2021 daha canlı duruyor.

Kariyer analig gibi modlarda Fifa her zaman daha iyi. Bir sürü detay var. Ama Pes'te sadece oyuncu transfer etme
Hocam FIFA'yı karıştırmayalım :)

Hem de 2021'de analig'de bazı şeyleri(Transfer görüşmeleri sonuçlandırılamadı, çok yetenekli bir oyuncu keşfettim gibi) görmek için sürekli mesajlar kısmına girmemiz gerekiyor, 2018'de ise güne girdiğimizde direkt karşımıza çıkıyor.
En çok oynadığım Futbol oyunu 500 saat ile PES 2021. Oynanış olarakta bazen defans yaparken istemsiz şekilde faul oluyor,
2021'de ciddi derecede çok fazla faul oluyor, bazen 15(ofsaytsız) faul gördüğüm oluyordu. Hepsi de otomatik pres tuşu nedeniyle.

Hocam FIFA'yı karıştırmayalım :)

Hem de 2021'de analig'de bazı şeyleri(Transfer görüşmeleri sonuçlandırılamadı, çok yetenekli bir oyuncu keşfettim gibi) görmek için sürekli mesajlar kısmına girmemiz gerekiyor, 2018'de ise güne girdiğimizde direkt karşımıza çıkıyor.

2021'de ciddi derecede çok fazla faul oluyor, bazen 15(ofsaytsız) faul gördüğüm oluyordu. Hepsi de otomatik pres tuşu nedeniyle.
Dostum fifa daha detaylı olduğu için söyledim. Oyuncuların kişiliği bile mevcut. Pes'te sadece mesajlar falan bilmiyorum. - Olarak örnek veriyorum Analig'de farklı bir takımı çalıştırdığınız'da bile tipleri aynı yönetim ekipleri. Oyuncunun yaşı geçmiş diyerek overall düşürdüğü oyuncu 26 yaşında, herhangi bir oyuncu ödül kazandığında piyasa değeri bile yükselmiyor daha sayılacak bir sürü şey var ama, 500 Saatimi geçirdim ihanet etmeyelim 😀.

2018 daha iyi hocam zaten yeni oyun çıkardıkça daha da batırdılar.
Bana göre oynanması zevkli olan oyunları PES 2013, 2017, 2021. Zaten 2018 ile 2021 çok farklı görünmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı