S samet.gngrn Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 16 10 Eylül 2024 #1 Herkese merhaba, PES2021 orijinal oyunu oynuyorum 2024 yaz sezonu transfer yaması nereden bulabilirim sp futbol yamasını vs istemiyorum.
Herkese merhaba, PES2021 orijinal oyunu oynuyorum 2024 yaz sezonu transfer yaması nereden bulabilirim sp futbol yamasını vs istemiyorum.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.452 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 samet.gngrn dedi: Herkese merhaba, PES2021 orijinal oyunu oynuyorum 2024 yaz sezonu transfer yaması nereden bulabilirim sp futbol yamasını vs istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sp dışında yamalardan indirirseniz kariyer modlarında atma donma gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz bilinen en sorunsuz yamalar sp yamalarıdır.
samet.gngrn dedi: Herkese merhaba, PES2021 orijinal oyunu oynuyorum 2024 yaz sezonu transfer yaması nereden bulabilirim sp futbol yamasını vs istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sp dışında yamalardan indirirseniz kariyer modlarında atma donma gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz bilinen en sorunsuz yamalar sp yamalarıdır.