Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.238 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 PES 2021 için lisans, klasik takımlar, Türkçe spiker gibi yamalar arıyorum birbiriyle çakışmayacak şekilde. Güncel transferler de olursa iyi olur. Önerebilir misiniz?
PES 2021 için lisans, klasik takımlar, Türkçe spiker gibi yamalar arıyorum birbiriyle çakışmayacak şekilde. Güncel transferler de olursa iyi olur. Önerebilir misiniz?
Doctor QRB Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri 13. Nesil İ7 13700H Nvidia RTX 4060 1TB SSD MSI Pulse 17 B13VFK Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Fakültesi Öğrencisi 28 Temmuz 2025 #2 Smokepatch favorimdir ilk günden beri kullanıyorum. Güncel oyuncu yüzleri, formaları vs vs çok çok başarılı. Bakmanı öneririm dostum
Smokepatch favorimdir ilk günden beri kullanıyorum. Güncel oyuncu yüzleri, formaları vs vs çok çok başarılı. Bakmanı öneririm dostum
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #3 Net football life eski adıyla smokepatch.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 Bu smoke patchi kullanmak için ana oyuna sahip olmak mı gerekiyor? Yani örnek PES 21 indirip sonra üzerine mi kuruyoruz?
Bu smoke patchi kullanmak için ana oyuna sahip olmak mı gerekiyor? Yani örnek PES 21 indirip sonra üzerine mi kuruyoruz?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.238 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 Doctor QRB dedi: Smokepatch favorimdir ilk günden beri kullanıyorum. Güncel oyuncu yüzleri, formaları vs vs çok çok başarılı. Bakmanı öneririm dostum Genişletmek için tıkla... Gutierrez dedi: Net football life eski adıyla smokepatch. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Ahmet_Emir dedi: Bu smoke patchi kullanmak için ana oyuna sahip olmak mı gerekiyor? Yani örnek PES 21 indirip sonra üzerine mi kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Doctor QRB dedi: Smokepatch favorimdir ilk günden beri kullanıyorum. Güncel oyuncu yüzleri, formaları vs vs çok çok başarılı. Bakmanı öneririm dostum Genişletmek için tıkla... Gutierrez dedi: Net football life eski adıyla smokepatch. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Ahmet_Emir dedi: Bu smoke patchi kullanmak için ana oyuna sahip olmak mı gerekiyor? Yani örnek PES 21 indirip sonra üzerine mi kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #6 Sythexz dedi: Sağ olun. Evet. Genişletmek için tıkla... Biraz konu dışı ama nereden indirdiniz acaba PES 2021'i
Sythexz dedi: Sağ olun. Evet. Genişletmek için tıkla... Biraz konu dışı ama nereden indirdiniz acaba PES 2021'i
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.238 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 Ahmet_Emir dedi: Biraz konu dışı ama nereden indirdiniz acaba PES 2021'i Genişletmek için tıkla... Ben zamanında Steam'den almıştım.
Ahmet_Emir dedi: Biraz konu dışı ama nereden indirdiniz acaba PES 2021'i Genişletmek için tıkla... Ben zamanında Steam'den almıştım.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #8 Sythexz dedi: Ben zamanında Steam'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Doctor QRB Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri 13. Nesil İ7 13700H Nvidia RTX 4060 1TB SSD MSI Pulse 17 B13VFK Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Fakültesi Öğrencisi 28 Temmuz 2025 #9 Link yasaktır yüksek ihtimal ama internete yaz pes 21 indir diye ilk çıkanlardan indir Ahmet_Emir dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Link yasaktır yüksek ihtimal ama internete yaz pes 21 indir diye ilk çıkanlardan indir Ahmet_Emir dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #10 Doctor QRB dedi: Link yasaktır yüksek ihtimal ama internete yaz PES 21 indir diye ilk çıkanlardan indir. Genişletmek için tıkla... Hocam rastgele siteden indirmek pek güven vermiyor. O yüzden bildiğim yerlerden indirmeye çalışıyorum.
Doctor QRB dedi: Link yasaktır yüksek ihtimal ama internete yaz PES 21 indir diye ilk çıkanlardan indir. Genişletmek için tıkla... Hocam rastgele siteden indirmek pek güven vermiyor. O yüzden bildiğim yerlerden indirmeye çalışıyorum.