PES 2021 yerine PES 2022'nin yapılması

Doğru buluyorum. Konami senelerdir kullandığı rezil fox Engine oyun motorunun çöplüğünü anlamış olacak ki Unreal Engine motoruna geçiyor. Bu değişiklik ile umuyorum ki hantal oyunculardan ve saçma sapan buglardan kurtuluruz. Sonuç olarak PES 2021 çıkarmayacaklar, konami seneye PES 2022 ile karşımıza çıkacak. Şu an yayında olan PES 2020 için eylül ayında transferler, güncel kadrolar vs. için PES 2021 etiketiyle paket getirecekler. 1 dakikalık PES 2022 trailer yayınlandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fox engine herhangi bir sorunu yoktu. Oyunu yapanda iş bitiyor. Sen UE geçince sorunlar düzelecek mi sanıyorsun? Bilmedikleri bir motoru, yeni kullanıcakları için, oyun PES 2014 gibi olacak. Ayırdıkları vakte bakarak, UE o kadar iyi kullanmayı çözemeyecekler. Fox engine göre yapılan sorunlu oyuna göre, UE ile yaptıkları oyun daha sorunlu olacak.

Grafikten gaza gelen kitleye oyunu satarlar ve köşelerine çekilebilirler. Şahsen aynı şeyleri PES 2014 ön sipariş verdiğimde yaşadım. O günden beri futbol oyunu filan da satın almıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

PES sorunu grafik ve oynanış değil. FIFA oynayanlar, PES aynı oynanışı bekliyor. Bu saçma bir şey. Sadece oynanıştaki hataların düzeltilmesi lazım. Peki bunlar düzelirse, PES satacak mı? Hayır, satmayacak.

Çünkü futbol ligleri ve kulüplerinin lisanslarını alacak güçleri yok. Oyuncu uydurma takımlar görmek istemiyor. Yamalar ile orijinal takımlar, ligler vb. eklemekle uğraşmak istemiyor. Evet, modcular sürekli gelişiyor. Ama günümüzde mod kullanmak istemeyen çok büyük bir grup var. Bu gruba hizmet sunamıyorsan, oyun motoru değiştirsen ne olur.

Son düzenleme:

Adamlar her sene benzeri oyun çıkarıyor, keyif de vermiyor. PES'in sorunu zaten grafik değil grafikler yeterli ama oynanış kısmında kesinlikle sana katılamam, beni çıldırtan tonla saçma sapan bu da mı olur diyecek kadar hatalar yaşadım, hepsinin videosunu alıp atsaydım buraya bana hak verirdin. En basit ve sık sık yaşadığım bir örnek vereyim, efsane ol oynuyorum takım arkadaşım pas veriyor, oyuncu kontrol ediyor ve top anlamsız şekilde sekip havaya kalkarak benim içimden, evet bildiğin içimden geçip arkama düşüyor . Tam gole gidiyorum top içimden geçiyor şaka gibi böyle bir saçmalık olabilir mi? İçimden geçmesini de bıraktım, bir kere amatör futbolcu koysan o pası alıp da öyle saçma sapan sektiremez, hatta istesen sektiremezsin yani o derece. Bak geçen kaydettiğim bir kısa pozisyon vardı, atayım. Hakemleri de çok kötü, 10 dakikalık maçta 5-6 tane ciddi pozisyon yaratıyoruz o da faullerle söndürülüyor. Tabi hakem faul verirse .

Oyunu yapanda iş bitiyor. Sen UE geçince sorunlar düzelecek mi sanıyorsun?

Bunu söylemenin hiçbir anlamı yok, ben Unreal Engine geçince tüm sorunlar çözülecek demedim. FOX Engine kullanıldığından beri oyundan hiçbir beklentim olmadı, hala bu motorun kullanılması akıl karı değildi. Ancak farklı bir oyun motoru, farklı bir deneyim demek. Benim umudum bu yüzden. Bunları sadece biz düşünmüyoruzdur, koskoca konami yeni oyun motorunun getireceği dezavantajları sayısız kez göz önüne almış olacağını düşünmek zor değil ki oyunun yapım aşamasını bir sene uzattılar. Oyun daha kötü olabilir veya daha iyi olabilir ama en azından farklı olur. Bakıp göreceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…