I ivandrag0_2 Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, ilk önce PES 2021 Lite oynadım. Bilgisayarda 5 takım vardı. Şimdi standart Edition alırsam bütün takımlar olacak mı?
Arkadaşlar, ilk önce PES 2021 Lite oynadım. Bilgisayarda 5 takım vardı. Şimdi standart Edition alırsam bütün takımlar olacak mı?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 28 Kasım 2021 #2 Evet. Tüm takımlar geliyor alabilirsiniz iyi oyunlar.
SolarisV Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 Evet.
I ivandrag0_2 Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 Ed1tH dedi: Evet. Tüm takımlar geliyor alabilirsiniz iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Peki maç süresi de değişebiliyor muyuz ?
Ed1tH dedi: Evet. Tüm takımlar geliyor alabilirsiniz iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Peki maç süresi de değişebiliyor muyuz ?
SolarisV Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #5 ivandrag0_2 dedi: Peki maç süresi de değişebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Birsürü şey yapabilirsin istersen bana sorabilirsin instagramdan seve seve yardım ederim instam: @m.hanzalauyar
ivandrag0_2 dedi: Peki maç süresi de değişebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Birsürü şey yapabilirsin istersen bana sorabilirsin instagramdan seve seve yardım ederim instam: @m.hanzalauyar
I ivandrag0_2 Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #6 SolarisV dedi: Birsürü şey yapabilirsin istersen bana sorabilirsin instagramdan seve seve yardım ederim instam: @m.hanzalauyar Genişletmek için tıkla... Birşeye ihtiyacım olursa sorarım hocam teşekkürler
SolarisV dedi: Birsürü şey yapabilirsin istersen bana sorabilirsin instagramdan seve seve yardım ederim instam: @m.hanzalauyar Genişletmek için tıkla... Birşeye ihtiyacım olursa sorarım hocam teşekkürler
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 30 Kasım 2021 #7 Oyunun tam sürümünü almış oluyorsun, tüm takımlar var fakat tüm takımların lisansı yok. Oyunun süresi, zorluğu vs. değiştirebilir ana lig ve efsane ol gibi modları da oynayabilirsin, kısacası oyunun aslını almış olursun. Lite kısıtlı bir sürüm.
Oyunun tam sürümünü almış oluyorsun, tüm takımlar var fakat tüm takımların lisansı yok. Oyunun süresi, zorluğu vs. değiştirebilir ana lig ve efsane ol gibi modları da oynayabilirsin, kısacası oyunun aslını almış olursun. Lite kısıtlı bir sürüm.