PES 2021'de gamepad düzgün çalışmıyor

Master225

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PES 2021 Monster Pusat Pro gamepad (şu anki satılan gamepad değil eski versiyonu) ile oynarken "ls" ile menüde takım seçerken vs azıcık aşağı kaydırınca en alta iniyor kendiliğinden. Aynı şekilde "ls"yi üste kaydırınca da en üste gidiyor. Adam akıllı takım seçemiyorum bile. Bazen kendiliğinden oyuncuyu hareket ettiriyor. Gamepad mi bozulmuş sizce yoksa oyun ayarlarında yanlış yaptığım bir şey falan mı var?
Dipnot: Gamepadi aldığımdan beri çok fazla kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, PES 2021 Monster Pusat Pro gamepad (şu anki satılan gamepad değil eski versiyonu) ile oynarken "ls" ile menüde takım seçerken vs azıcık aşağı kaydırınca en alta iniyor kendiliğinden. Aynı şekilde "ls"yi üste kaydırınca da en üste gidiyor. Adam akıllı takım seçemiyorum bile. Bazen kendiliğinden oyuncuyu hareket ettiriyor. Gamepad mi bozulmuş sizce yoksa oyun ayarlarında yanlış yaptığım bir şey falan mı var?
Dipnot: Gamepadi aldığımdan beri çok fazla kullanmadım.

Gamepadin bozulmuştur

Yapmalısınız hocam, sitenin en aşağısına inin Pusat Pro Bluetooth Gamepad sürücüsünü indirin;

Son düzenleme:
Hocam içerisinde kurulum yapmanız için gerekli adımlar var.
Önemli olan nokta;
Programın algılaması için kabloyu gamepad'e takarken, aynı anda select+start tuşlarına basılı tutmalısınız. Sonrasında Windows bildirim sesi gelecek ve programda gözükecek.
Windows üzerinde Xbox Wireless Controller olarak gözükecek bu güncelleme sonrasında.

Önemli olan nokta;
Programın algılaması için kabloyu Gamepad'e takarken, aynı anda select+start tuşlarına basılı tutmalısınız. Sonrasında Windows bildirim sesi gelecek ve programda gözükecek.
Windows üzerinde Xbox Wireless Controller olarak gözükecek bu güncelleme sonrasında.

Yok hocam kurulum adımlarını zaten eksiksiz bir şekilde yapmıştım. Ayrıca ilk seferden sonra gamepadin kapama tuşu olmadığı için de kapatamıyorum.
Önemli olan nokta;
Programın algılaması için kabloyu Gamepad'e takarken, aynı anda select+start tuşlarına basılı tutmalısınız. Sonrasında Windows bildirim sesi gelecek ve programda gözükecek.

Hocam artık bilgisayar hiç görmüyor Gamepad'i ne yapmam lazım. Bir daha Monster'dan ürün alırsam 2 olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı