alkthecreator Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2 21 Eylül 2020 #1 Uzun süre sonra ilk kez PES aldım oyunu kurdum lakin settings.exe açılmıyor. Oyunu tam ekran yapmam için settings.exe'yi açmam gerekiyor. Oyunu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.
Uzun süre sonra ilk kez PES aldım oyunu kurdum lakin settings.exe açılmıyor. Oyunu tam ekran yapmam için settings.exe'yi açmam gerekiyor. Oyunu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Eylül 2020 #2 Belgeler klasöründeki ''konami" klasörünü siler misin? Artı 0 Eksi
KS KS alkthecreator Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2 21 Eylül 2020 #3 aynştaynX dedi: Belgeler klasöründeki ''konami" klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım şu an ama settings.exe dosyası silinmiş oyunun kurulu olduğu yerde. Steam'den dosya doğrulama yapıyorum dakikalardır %0'da kalmış durumda. Artı 0 Eksi
aynştaynX dedi: Belgeler klasöründeki ''konami" klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım şu an ama settings.exe dosyası silinmiş oyunun kurulu olduğu yerde. Steam'den dosya doğrulama yapıyorum dakikalardır %0'da kalmış durumda.
alperenysrr Decapat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 13 21 Eylül 2020 #4 aynştaynX dedi: Belgeler klasöründeki ''konami" klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam setting.data DAT dosyası bu konumda bununla mı bi alakası var acaba ? Artı 0 Eksi
aynştaynX dedi: Belgeler klasöründeki ''konami" klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam setting.data DAT dosyası bu konumda bununla mı bi alakası var acaba ?