loyafis.1 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 56 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 EXE'yi çalıştırıyorum ve karşıma böyle bir ekran çıkıyor. Oyun açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
EXE'yi çalıştırıyorum ve karşıma böyle bir ekran çıkıyor. Oyun açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #2 Yapımcıya mail atın bir cevap veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS loyafis.1 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 56 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 YigitXS dedi: Yapımcıya mail atın bir cevap veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, daha önce sizin yazdığınızda göndermiştim maili fakat hâlâ dönüş olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
YigitXS dedi: Yapımcıya mail atın bir cevap veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, daha önce sizin yazdığınızda göndermiştim maili fakat hâlâ dönüş olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu biliyor musunuz?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2025 #4 loyafis.1 dedi: Hocam, daha önce sizin yazdığınızda göndermiştim maili fakat hâlâ dönüş olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa mı yüklediniz? Daha önce açılıyor muydu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Sistem gereksinimleriniz yetiyor mu veya? Artı 0 Eksi
loyafis.1 dedi: Hocam, daha önce sizin yazdığınızda göndermiştim maili fakat hâlâ dönüş olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa mı yüklediniz? Daha önce açılıyor muydu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Sistem gereksinimleriniz yetiyor mu veya?
KS KS loyafis.1 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 56 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #5 YigitXS dedi: Hocam ilk defa mı yüklediniz? Daha önce açılıyor muydu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Sistem gereksinimleriniz yetiyor mu veya? Genişletmek için tıkla... Sistemim yeterli, RTX 3060 ekran kartım ve Ryzen 5 5600X işlemcim var. Windows 11 smoke patch ile defa yükledim. Artı 0 Eksi
YigitXS dedi: Hocam ilk defa mı yüklediniz? Daha önce açılıyor muydu Windows sürümü ile alakalı olabilir mi? Sistem gereksinimleriniz yetiyor mu veya? Genişletmek için tıkla... Sistemim yeterli, RTX 3060 ekran kartım ve Ryzen 5 5600X işlemcim var. Windows 11 smoke patch ile defa yükledim.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2025 #6 loyafis.1 dedi: Sistemim yeterli, RTX 3060 ekran kartım ve Ryzen 5 5600X işlemcim var. Windows 11 smoke patch ile defa yükledim. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi alakalı olabilir başka aklıma gelmiyor. Artı 0 Eksi
loyafis.1 dedi: Sistemim yeterli, RTX 3060 ekran kartım ve Ryzen 5 5600X işlemcim var. Windows 11 smoke patch ile defa yükledim. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi alakalı olabilir başka aklıma gelmiyor.