PES 2021'e güncel kadro kurulmuyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
PES 21 kullanıyorum 21'den sonra EFootball'a döndüğü gibi her şeyi bozuldu 21 ile devam etmek istiyorum fakat güncel kadro yapanlar var gördüğüm kadarıyla hatta PS Cafe'leri bile öyle fakat ben yaptığım zaman böyle bir uyarı alıyorum kadroları güncelleyemiyorum. Nasıl güncelleyebilirim?

Kafam karıştı :/ linkler elinizde mevcut mu veya eliniz yatkınsa yardım etmek isterseniz TeamViewer paylaşsam sizinle yardımcı olabilir misiniz?

Şu an sesli bir ortamda ofisteyim fakat hafta sonu sizin için uygun mu akşam genelde istirahat ediyorum da aktif olamam sanırım. Siz Download dt80 200E x64 Patch rar bunu indirin şimdilik ben size bunun kurulumunu anlatayım.

Hocam dosyaları doğru yere attığınızdan emin misiniz, ayrıca pes için Google'dan sizin oyununuzla uyumlu linki siz bulursunuz linki atamıyorum kurallar gereği ama buradan atamıyorum şu an DP file list regenaratör ü indirin oyunun kurulu olduğu yere kurun. Açınca programı 2 adet dosya yolu isteyecek üst kısımdan göz at seçerek oyunun download klasörünü seçin DLC'ler listenecektir tik atın sağ alttan Regenerate'ye basın olacaktır.

Hocam ben DLC 4'e kadar mı ne kurdum oyuna girdim başlama vuruşuna tıkladıktan sonra bekleme ekranında kaldı oyun. Yan taraftaki daire dönüp dönüp durdu ama hiçbir şekilde açılma olmadı. Sonra diğer DLC'yi yükledim oyuna hiç giremedim. Yönetici olarak çalıştır falan da kâr etmedi en sonki DLC'yi kursam düzelir mi?

dlc3 kurdum bende de aynı sorun var nasıl düzelttin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…