Experience the new star of the football world by purchasing EA Sports FC 24. Play instantly with this key that can be activated via EA App. All leagues, teams, and exciting matches are waiting for you!
Hepsiburada'da bulunuyordu fakat orada da stok bitmiş pek yapacak bir şey kalmıyor hocam. Zaten oyun Steam'den kaldırıldı. Daha da stok gelmez. İlla ki korsan oynanmak istenmiyorsa paylaşımlı hesap alıp oynamaktan başka çare yok gibi görünüyor.
Hepsiburada'da bulunuyordu fakat orada da stok bitmiş pek yapacak bir şey kalmıyor hocam. Zaten oyun Steam'den kaldırıldı. Daha da stok gelmez. İllaki korsan oynanmak istenmiyorsa paylaşımlı hesap alıp oynamaktan başka çare yok gibi görünüyor.
2020 alınabilir benzer oynanıslar bende aldım bugün oynasana.comdan ve guzel bir sıkıntı yok direkt CD key olarak geliyor kendi Steam hesabına ekleniyor.
2020 alınabilir benzer oynanıslar bende aldım bugün oynasana.comdan ve guzel bir sıkıntı yok direkt CD key olarak geliyor kendi Steam hesabına ekleniyor.
Selamlar bi şey sormak istiyorum da şu anda bi sıkıntıyla karşılaşmadın değil mi , hala oynayabiliyorsun ve oyunda EURO 2020 var mı yardım edebilir misin ben de çok almak istiyorum da.
Selam bir şey sormak istiyorum da şu anda bir sıkıntıyla karşılaşmadın değil mi, hala oynayabiliyorsun ve oyunda euro 2020 var mı yardım edebilir misin ben de çok almak istiyorum da.
PES 2020 aldım euro 2020 var ve hiçbir sıkıntı yok gayet akıcı oyunda hiçbir problem yok alacaksan oynasanadan almanı öneririm bende ilk alışverişimdi sıkıntı çıkmadı ama sürekli aldığın bir yer varsa oradan alabilirsin.