Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Temmuz 2023 #11 meakJK dedi: En son ne zaman oynadın hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü, oynuyorum. Ewmirk1 dedi: PES 2020 stokta hocam. Onu alırsak sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Stoktaysa alabilirsiniz. PES 2020 ile PES 2021 birebir aynı oyun zaten, sadece kadro güncellediler. Yama kurar oynarsınız.
meakJK dedi: En son ne zaman oynadın hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü, oynuyorum. Ewmirk1 dedi: PES 2020 stokta hocam. Onu alırsak sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Stoktaysa alabilirsiniz. PES 2020 ile PES 2021 birebir aynı oyun zaten, sadece kadro güncellediler. Yama kurar oynarsınız.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #12 Hesap olarak güvenmiyorum bir de arkadaşla Online oynamak için almak istiyordum .EA kendi sitesinde de satmıyor galiba, zorla crack atacağız sanırım.
Hesap olarak güvenmiyorum bir de arkadaşla Online oynamak için almak istiyordum .EA kendi sitesinde de satmıyor galiba, zorla crack atacağız sanırım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Temmuz 2023 #13 PES 2021 sunucuları kapalı, online oynayamazsınız. Yeni oyun çıkınca eski oyunun sunucularını bir süre sonra kapatıyorlar.
PES 2021 sunucuları kapalı, online oynayamazsınız. Yeni oyun çıkınca eski oyunun sunucularını bir süre sonra kapatıyorlar.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #14 Caner Uncu dedi: PES 2021 sunucuları kapalı, Online oynayamazsınız. Yeni oyun çıkınca eski oyunun sunucularını bir süre sonra kapatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hadi be Steam üzerinden coop oluyor mu?
Caner Uncu dedi: PES 2021 sunucuları kapalı, Online oynayamazsınız. Yeni oyun çıkınca eski oyunun sunucularını bir süre sonra kapatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hadi be Steam üzerinden coop oluyor mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Temmuz 2023 #15 Ryse dedi: Hadi be Steam üzerinden coop oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, sunucular kapandığı için girilmiyor.
Ryse dedi: Hadi be Steam üzerinden coop oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, sunucular kapandığı için girilmiyor.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #16 Caner Uncu dedi: Maalesef hocam, sunucular kapandığı için girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman orijinal almamın da anlamı yok crackleyip Hamachi'den takılacaz.
Caner Uncu dedi: Maalesef hocam, sunucular kapandığı için girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman orijinal almamın da anlamı yok crackleyip Hamachi'den takılacaz.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #17 meakJK dedi: En son ne zaman oynadın hocam? Genişletmek için tıkla... PES 2021 Lite'dir o hocam ücretsiz versiyonu. Ryse dedi: Anladım o zaman orijinal almamın da anlamı yok crackleyip Hamachi'den takılacaz. Genişletmek için tıkla... FIFA oynayabilirsiniz hocam.
meakJK dedi: En son ne zaman oynadın hocam? Genişletmek için tıkla... PES 2021 Lite'dir o hocam ücretsiz versiyonu. Ryse dedi: Anladım o zaman orijinal almamın da anlamı yok crackleyip Hamachi'den takılacaz. Genişletmek için tıkla... FIFA oynayabilirsiniz hocam.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #18 Darkside1334 dedi: PES 2021 Lite'dir o hocam ücretsiz versiyonu. FIFA oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Özellikle PES 21 istememin sebebi PS kafede arkadaşla oynamak evde alışmak istiyorum.
Darkside1334 dedi: PES 2021 Lite'dir o hocam ücretsiz versiyonu. FIFA oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Özellikle PES 21 istememin sebebi PS kafede arkadaşla oynamak evde alışmak istiyorum.