Çözüldü PES 21 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Creezs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PES 21'i dün akıcı bir şekilde oynuyordum. Bugün internetsiz bir yerde oynamaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor ve oyun kapanıyor. İnternete bağladığım zamanda aynı şekilde oldu. Steam'den oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Tabiki anlatırım. İnternetsiz bir ortadaydım, sorunun internetle olduğunu düşündüm ve babamın internetini bilgisayara bağladım. İlk başta olmadı sonra bilgisayarı yeniden başlattım. O zaman oldu, bilgisayar açılırken İnternete bağlı olması lazımmış. Oyun açılınca internet bağlantısını kesince oynanıyor.
Arkadaşlar PES 21'i dün akıcı bir şekilde oynuyordum. Bugün internetsiz bir yerde oynamaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor ve oyun kapanıyor. İnternete bağladığım zamanda aynı şekilde oldu. Steam'den oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?
İşlemcin ne? Bazen o sorun yaratıyor.

Bilgisayarı açarken İnternete bağladım, oyum açılınca da internetten çıktım. Galiba steami başlatırken internet erişimiyle başlatmak gerekiyordu.

Bilgisayarı açarken internete bağladım, oyum açılınca da internetten çıktım. Galiba Steam'i başlatırken internet erişimiyle başlatmak gerekiyordu.

Çözdün mü hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enteresan bir şekilde bende oldu, şimdi sende dene istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözdün mü hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enteresan bir şekilde bende oldu, şimdi sende dene istersen.

Çözdüm hocam eyvallah. Steamle ilgili bir sorun vardı bende.

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Tabiki anlatırım. İnternetsiz bir ortadaydım, sorunun internetle olduğunu düşündüm ve babamın internetini bilgisayara bağladım. İlk başta olmadı sonra bilgisayarı yeniden başlattım. O zaman oldu, bilgisayar açılırken İnternete bağlı olması lazımmış. Oyun açılınca internet bağlantısını kesince oynanıyor.

Çözüm
beyaz ekranda atma sorununu şöyle çözdüm,benİm cİhazım monster tulpar t7,laptop veya pc de bütün sürücüleri güncelleştirin ardından cihazınızın çekirdek sayısını 7 veya 8 e düşürün,cihazınızı tekrar başlatıp oyunu yönetici olarak çalıştırın,verdiğim taktik işinize yarar ise radamelenescao insta hesabımı takip ederseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı