PES 21 anahtarı nereden alınır?

525773

Decapat
Merhaba, PES 21 Steam'den kalktı fakat oynamak istiyorum ve kütüphanemde yok. Ne yapmalıyım? Keyini nereden bulabilirim?
Link vesaire olanlar yollarsa çok memnun kalırım.

Oyunforda falan Steam keyleri var fakat Steam'e o Key'i girdiğin zaman kabul eder mi bilmiyorum. Korsan indirip oynayabilirsin sonuçta resmi satıştan kalktı.

Oyunforda falan Steam keyleri var fakat Steam'e o Key'i girdiğin zaman kabul eder mi bilmiyorum. Korsan indirip oynayabilirsin sonuçta resmi satıştan kalktı.

Kankai genel olarak stokda yok diyordu her yerde ben kendi Steam hesabıma + değer katmak hem de yeni bir kol alıp oyunu oynamak istiyorum.
Link varsa yollarsan çok güzel olur.

Kankai genel olarak stokda yok diyordu her yerde ben kendi Steam hesabıma + değer katmak hem de yeni bir kol alıp oyunu oynamak istiyorum.
Link varsa yollarsan çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

İki siteyede baktım sende bakarsan stok yok ibaresi var bence birileri bulabilir diye forum açtım zaten.

Aslında varda key olarak yok hepsi hesap satışı yapıyor oda sana uymuyor sanırım. Bence bu sevdadan vazgeçmelisin

Geçmek istemiyorum şey düşünüyorum Hepsiburada'da 400TL'ye replika veyahut çakma her neyse DualShock 4 V2 alacağım orijinallerine para veresim yok çok pahalı diye sonra da Mortal Kombat vesaire futbol oyunları oynayasım var.

Hocam artık çok zor. Bence bulursanız çok şanslı olursunuz o derece yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…