Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 26 Temmuz 2022 #1 Steam'de efootball PES 21 season Update var ben buna güncel kadroları kurmak istiyorum sabahtan beri bakınıyorum ama hep by Pass kurmak gerekiyor diyorlar. Mod yapmak için by Pass illa gerekli mi? Kullandığınız yama varsa önerebilir misiniz?
Steam'de efootball PES 21 season Update var ben buna güncel kadroları kurmak istiyorum sabahtan beri bakınıyorum ama hep by Pass kurmak gerekiyor diyorlar. Mod yapmak için by Pass illa gerekli mi? Kullandığınız yama varsa önerebilir misiniz?
EmperoX Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 172 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #2 Pes Global Patch kullanmıştım önceden, ona bakabilirsin. TFF 1. Lig, türkçe spiker ve STSL stadları vardı hatırladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Pes Global Patch kullanmıştım önceden, ona bakabilirsin. TFF 1. Lig, türkçe spiker ve STSL stadları vardı hatırladığım kadarıyla.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 26 Temmuz 2022 #3 Smoke patch 21 hepsi dahil güzel öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 26 Temmuz 2022 #4 EmperoX dedi: Pes Global Patch kullanmıştım önceden, ona bakabilirsin. TFF 1. Lig, türkçe spiker ve STSL stadları vardı hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam onu indiriyorum şuan. Artı 0 Eksi
EmperoX dedi: Pes Global Patch kullanmıştım önceden, ona bakabilirsin. TFF 1. Lig, türkçe spiker ve STSL stadları vardı hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam onu indiriyorum şuan.