leandd Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 35 25 Temmuz 2022 #1 PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler.
PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 25 Temmuz 2022 #2 leandd dedi: PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ücretli var maalesef ki.
leandd dedi: PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ücretli var maalesef ki.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 25 Temmuz 2022 #3 leandd dedi: PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre.
leandd dedi: PES 21 transfer yaması linki varsa atarsanız sevinirim. SmokePatch olmazsa iyi olur şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre.
leandd Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 35 26 Temmuz 2022 #4 HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Fark etmez kral HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Transferler yeni olsun yeter formalar pek de önemli değil. HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Yamayı paylaşma şansın var mı? Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Fark etmez kral HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Transferler yeni olsun yeter formalar pek de önemli değil. HONDA VTEC 1.6 dedi: Sadece transfermi yoksa formalar falan yeni olsunmu ona göre. Genişletmek için tıkla... Yamayı paylaşma şansın var mı?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #5 leandd dedi: Yamayı paylaşma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu.
leandd dedi: Yamayı paylaşma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu.
M mehmet5255 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 HONDA VTEC 1.6 dedi: Kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Güncel transfer bana da lazım. Smoke patch kullanıyordum onun en günceli şubat ayı.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Güncel transfer bana da lazım. Smoke patch kullanıyordum onun en günceli şubat ayı.
leandd Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 35 26 Temmuz 2022 #7 HONDA VTEC 1.6 dedi: Kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Hocam bulup atarsan sevinirim.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Kullandığım bir yama vardı ama şu an bulamıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Hocam bulup atarsan sevinirim.
M mehmet5255 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
leandd Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 35 26 Temmuz 2022 #9 @mehmet5255 hocam kurup denedinizmi siz ona göre kurayım.
M mehmet5255 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #10 leandd dedi: @mehmet5255 hocam kurup denedinizmi siz ona göre kurayım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam smoke patch kullanıyordum onunkini indirdim Save dosyası sadece zaten denedim oldu.
leandd dedi: @mehmet5255 hocam kurup denedinizmi siz ona göre kurayım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam smoke patch kullanıyordum onunkini indirdim Save dosyası sadece zaten denedim oldu.