EMOCAN05 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Merhaba, ben PES 21 Lite indirmeyi düşünüyorum. Bir arkadaşım daha indirse Online olarak oynayabilir miyiz? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba, ben PES 21 Lite indirmeyi düşünüyorum. Bir arkadaşım daha indirse Online olarak oynayabilir miyiz? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #2 Evet oynayabilirsiniz.
xAhm3t Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 kratosdeniz dedi: Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, oynayabilirsiniz yazmışsınız fakat sizden küçük bir ricam olacak. Rica etsem, Detaylarıyla birlikte PES 2021 Lite'ta arkadaşımla nasıl Online olarak oynayabilirim anlatabilir misiniz?
kratosdeniz dedi: Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, oynayabilirsiniz yazmışsınız fakat sizden küçük bir ricam olacak. Rica etsem, Detaylarıyla birlikte PES 2021 Lite'ta arkadaşımla nasıl Online olarak oynayabilirim anlatabilir misiniz?