Çözüldü PES 21 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
PES 21 indirmek istiyorum Steam'de de indirilmiyor, nasıl indirebilirim?

Çözüm
Buradan indirebilirsiniz hem güncel transferler var hem de daha gelişmiş bir arayüze ve oynanışa sahip PES 21 istersen yüz yaması da kurabilirsin bu siteden gerçekten her oyuncunun gerçekçi şekilde aynısını yapmışlar güncel şekilde.
Buradan indirebilirsiniz hem güncel transferler var hem de daha gelişmiş bir arayüze ve oynanışa sahip PES 21 istersen yüz yaması da kurabilirsin bu siteden gerçekten her oyuncunun gerçekçi şekilde aynısını yapmışlar güncel şekilde.

Çözüm
Crack indirebilirsin ya da birinden fahiş fiyata key alabilirsin.

Oyunindir VIP tyen bahsediyorsanız sanırım o sitenin pes21'i güvenilir ama daha önceden virüs yemiştim.

Burdan indireceğim sağ olun güvenilir midir?

Oyunindir VIP tyen bahsediyorsanız sanırım o sitenin pes21'i güvenilir ama daha önceden virüs yemiştim.

Burdan indireceğim sağ olun güvenilir midir?
Bu site genelde yama yayınlıyor. Yani mesela PES 2018'in 2024 transfer yaması gibi. Güvenilir mi bende takipteyim konuda.

Bu sitede bir de direkt olarak oyun var mı bilmiyorum. Yama gibi duruyor sanki, oyunun üzerine kuracağımız.

FitGirl'in orijinal sitesinde de var pes21 oradanda indirebilirim.
Indirebilirsiniz fakat kurulum epey uzun sürüyor. SteamRIP isimli site de direkt indirebileceğiniz link mevcut. Yani kurulum yapmadan direkt setup açıyorsunuz ve oynuyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…