erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Bende hiçbiyerde stok bulamadım
Ezokles Decapat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 MAUSPAD dedi: PES 21 Steam keyi var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Game tube adlı bir kanal var orada bypass kurulumu vardır bypass ne diye sorarsan PES 21'in demosunu kurup dosyaların içine onu atınca oyun orijinale dönüyor myClub falanda eklenmekte ama key arıyorsan bildiğim bir site yok
MAUSPAD dedi: PES 21 Steam keyi var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Game tube adlı bir kanal var orada bypass kurulumu vardır bypass ne diye sorarsan PES 21'in demosunu kurup dosyaların içine onu atınca oyun orijinale dönüyor myClub falanda eklenmekte ama key arıyorsan bildiğim bir site yok
R reugo Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 erhan753 dedi: Bende hiçbiyerde stok bulamadım Genişletmek için tıkla... bulabildin mi kral
MAUSPAD Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 9 Temmuz 2023 #5 reugo dedi: bulabildin mi kral Genişletmek için tıkla... hayır bir arkadaşımı steam hesabından oynadım
reugo dedi: bulabildin mi kral Genişletmek için tıkla... hayır bir arkadaşımı steam hesabından oynadım