MrConpact Attopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir.
Y Ynsemr Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #2 MrConpact dedi: Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... RT sağ ön alttaki tuş. Dosya Ekleri görsel.png 95 KB · Görüntüleme: 207
MrConpact dedi: Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... RT sağ ön alttaki tuş.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 486 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #3 MrConpact dedi: Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla.
MrConpact dedi: Bende pes için aldığım Xbox kolu var ve ben bu kolda nasıl R2 yapacağımı bilmiyorum. Bilmediğim içinde plase çekemiyorum. Bilen varsa yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla.
MrConpact Attopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #4 Ynsemr dedi: RT sağ ön alttaki tuş. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum. R2 hangi tuş? Salazerj dedi: RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Ynsemr dedi: RT sağ ön alttaki tuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oldu. Son düzenleme: 27 Aralık 2024
Ynsemr dedi: RT sağ ön alttaki tuş. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum. R2 hangi tuş? Salazerj dedi: RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Ynsemr dedi: RT sağ ön alttaki tuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oldu.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 11 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 MrConpact dedi: Onu bende biliyorum. R2 hangi tuş? Deneyeceğim. Teşekkürler, oldu. Genişletmek için tıkla... R2 Xbox'ta RT'dir yani Right Trigger.
MrConpact dedi: Onu bende biliyorum. R2 hangi tuş? Deneyeceğim. Teşekkürler, oldu. Genişletmek için tıkla... R2 Xbox'ta RT'dir yani Right Trigger.
MrConpact Attopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #6 Salazerj dedi: RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla. Genişletmek için tıkla... Ynsemr kullanıcısına demedim,yanlış yanıt atmışım. Sana teşekkür ederim.
Salazerj dedi: RT ve X'e aynı anda bas X ile şut gücünü ayarla. Genişletmek için tıkla... Ynsemr kullanıcısına demedim,yanlış yanıt atmışım. Sana teşekkür ederim.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 486 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #7 MrConpact dedi: Ynsemr kullanıcısına demedim,yanlış yanıt atmışım. Sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
MrConpact dedi: Ynsemr kullanıcısına demedim,yanlış yanıt atmışım. Sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.