ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 PES 21'de yama yapmak istiyorum. Forma transfer Türkçe spiker ama kendim yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Hepsini mi kendiniz yapmak istiyorsunuz?
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 FelliX dedi: Hepsini mi kendiniz yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türkçe spiker yapamam ama forma transfer yanası yapmak isterim.
FelliX dedi: Hepsini mi kendiniz yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türkçe spiker yapamam ama forma transfer yanası yapmak isterim.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 ibrahimsmaet dedi: Türkçe spiker yapamam ama forma transfer yanası yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Birkaç program vardı YouTube'dan aratıp bakabilirsin. Bir de tek başına yapman çok uzun sürer, bence hazırları kullan.
ibrahimsmaet dedi: Türkçe spiker yapamam ama forma transfer yanası yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Birkaç program vardı YouTube'dan aratıp bakabilirsin. Bir de tek başına yapman çok uzun sürer, bence hazırları kullan.
M merhaba67 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 PES 21 güncel kadro tranferi yaptım PS4'te bunun yamasını nasıl flash belleğe atarım bilgisi olan var mı?
PES 21 güncel kadro tranferi yaptım PS4'te bunun yamasını nasıl flash belleğe atarım bilgisi olan var mı?