PES 21'in Lite olduğu nasıl anlaşılır?

Dostum böyle üçüncü şahıs sitelere çok güven olmuyor. 25-30 TL'ye herkese aynı hesapları satanlar var. Oyunun tüm aksamlarını kullanabiliyorsan Online modu falan sorun yoktur.

LITE olduğu zaman Gösteri Maçı gibi özellikleri kullanamıyorsun. Zaten LITE'sa LITE olduğu yazıyor.

Lite versiyonunda olmayan özellikleri kullanabiliyorsan Lite değildir.

Oyuna giriş yaptığın ekranda BİR TUŞA BASINIZ yazdığı yerde yazıyor Lite olup olmadığı. Ayrıyeten ana menüde efsane ol ve analig kapalıdır.

Oyuna giriş yaptığın ekranda BİR TUŞA BASINIZ yazdığı yerde yazıyor Lite olup olmadığı. Ayrıyeten ana menüde efsane ol ve analig kapalıdır.

Bu season passları daha doğrusu futbol oyunlarını neredeyse hiç bilmiyorum ama açıp yazdım internete. Season pass diyor steam için sadece 1 pass kullanılabilir diye yazmış konami bir de forumda diyor bir kaç kullanıcı " season passlar ana oyunuda içerisinde barındırıyor ".

oyunfor.com oyunfor sitesinde açıklamada yazıyor. (detaylar kısmında az aşağıda)
  • Efootball 2021 ürünlerinde aynı steam hesabında maksimum 1 adet ürün kodu kullanılabilmektedir.

Burada da aynı şey yazıyor.

Son düzenleme:

Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…