Eymenis Yoctopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz pes 6 piyasadan kalktı ve artık yasal yollardan alınmıyor, sizce nereden indirebilirim?
Arkadaşlar biliyorsunuz pes 6 piyasadan kalktı ve artık yasal yollardan alınmıyor, sizce nereden indirebilirim?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #11 Eymenis dedi: Teşekkürler hocam ama 507 MB az değil mi? Genişletmek için tıkla... 2006 oyunu 5 GB'mı olacak? Oyunun dosyaları vardır sadece setup olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Eymenis dedi: Teşekkürler hocam ama 507 MB az değil mi? Genişletmek için tıkla... 2006 oyunu 5 GB'mı olacak? Oyunun dosyaları vardır sadece setup olduğunu düşünmüyorum.
KS KS Eymenis Yoctopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #12 Gereksiz Eleman dedi: @Eymenis o site güvenilir hocam. Microsoft hesabınızın çalınma sebebi başka bir şey olabilir. Tabii kişisel deneyiminize de saygı duyarım. Genişletmek için tıkla... Başka sitelerden indirdiğim uygulamalar yoktu o yüzden onu düşünüyorum. TheMaZi dedi: 2006 oyunu 5 GB'mı olacak? Oyunun dosyaları vardır sadece setup olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sadece içinde yama bile var o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim oyun kolay bir şekilde kuruldu hepinize iyi geceler. Son düzenleme: 24 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Gereksiz Eleman dedi: @Eymenis o site güvenilir hocam. Microsoft hesabınızın çalınma sebebi başka bir şey olabilir. Tabii kişisel deneyiminize de saygı duyarım. Genişletmek için tıkla... Başka sitelerden indirdiğim uygulamalar yoktu o yüzden onu düşünüyorum. TheMaZi dedi: 2006 oyunu 5 GB'mı olacak? Oyunun dosyaları vardır sadece setup olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sadece içinde yama bile var o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim oyun kolay bir şekilde kuruldu hepinize iyi geceler.