Pes serisi 2022'den itibaren PS4 için çıkmayacak mı?

d4nte

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, PS4 almayı düşünüyorum ama PES 22'den itibaren sadece PS5 için çıkacağı söyleniyor, gerçekten böyle bir şey var mı? Ben sadece pes oynamak için alacağım, eğer sadece 21 için PS4'e çıkacaksa almayı düşünmüyorum?

Hocam, bence çıkar. Bir önceki nesilde 2019 bile vardı. Bu kadar erken sonlanmaz.

Hocam, bence çıkar. Bir önceki nesilde 2019 bile vardı. Bu kadar erken sonlanmaz.

Yani ben sadece pes oynamak için alacağım zaten 21 için çıkacak o kesin ama bu 21 ile biterse benim ps4 almamın bir mantığı yok.

Hocam, dediğim gibi bu kadar erken sonlanmaz.

Ben olsam, PS5 satışı olması açısından yeni oyunumu PS4 için çıkarmam. Nasıl PS3 için PES 2019 çıkartılmadıysa aynı hesap.

Sadece PES oynacaksanız almayın bence. Hani diyelim 2022 de çıkmış olsun, iki sene PES oynamak için PS4 almak bence iyi bir yatırım olmaz bence ama karar tabi sizin.

Hocam, bir önceki nesile yaklaşık 12 oyun yaptılar. Bana mantıklı gelmiyor.

Pes 2019'un ps3 için çıkmaması normal çünkü zaten ps4 çıkalı 5-6 sene olmuş ama daha yeni ps4 prolar varken bu kadar erken desteğini çekmesi normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…