PES2021 nereden bulunabilir?

Etzem1234

Hectopat
Daha fazla  
Hocam PES2021 yüklemek istiyorum, fakat malum oyunun satışı durdurulduğu için crack kullanmak zorundayım. Oyunindirvip gibi sitelerden yükleyince trojan atı yiyeceğimi biliyorum. (dosyalar 20 MB altında) güvenilir bir site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PES2021 yüklemek istiyorum, fakat malum oyunun satışı durdurulduğu için crack kullanmak zorundayım. Oyunindirvip gibi sitelerden yükleyince trojan atı yiyeceğimi biliyorum. (dosyalar 20 MB altında) güvenilir bir site önerir misiniz?

Hocam crack yüklemeyin verebileceğim en iyi tavsiye Steam hesap satan yerlerden pes21 hesabı almanız.

Ben geçen yıl oradan indirmiştim ve bir sorun olmamıştı. Ayrıca 20mb ne alaka?

Hocam PES21 key alabilirsiniz veya içinde PES21 olan Steam hesabı da alabilirsiniz ancak ikisi de aşırı tuzlu olur. Konsol falan varsa CD şeklinde alıp konsoldan oynamak daha mantıklı. CD bulmak daha kolay çünkü. Onun dışında tek yol bu siteler. Ben zamanında PES21 indirmiştim o siteden ancak açılmıştı. Normalde ilk tıklamanızda reklam siteye atar siz o siteden bir şey mi indirdiniz acaba?

Hocam PES21 key alabilirsiniz veya içinde PES21 olan Steam hesabı da alabilirsiniz ancak ikisi de aşırı tuzlu olur. Konsol falan varsa CD şeklinde alıp konsoldan oynamak daha mantıklı. CD bulmak daha kolay çünkü. Onun dışında tek yol bu siteler. Ben zamanında PES21 indirmiştim o siteden ancak açılmıştı. Normalde ilk tıklamanızda reklam siteye atar siz o siteden bir şey mi indirdiniz acaba?

Hayır hocam.

PES-2021-C3-84-C2-B0ndir-547830.ZIP adında bir dosya indi hocam.

Hayır hocam.

PES-2021-C3-84-C2-B0ndir-547830.ZIP adında bir dosya indi hocam.
Hocam ben siteden indireceğim zaman Gofile sitesine atıyor onda da boyutlar 40Gb falan. Siz yama falan indirmediniz değil mi?

1737554853831.png

Bu linklerden bahsediyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı