PESBox Anatolia V1 Linki

Kuramamışsındır o yüzden kurulumu basit. Ben de kurmuşsundur diye sorayım edeyim dedim merak ettim.

Yamada Süper Lig yoktu Türk takımları var ama Süper Lig yok Süper Lig'i aktif edemiyoruz çünkü mod seçici çalışmıyor.

Kuramamışsındır o yüzden kurulumu basit. Ben de kurmuşsundur diye sorayım edeyim dedim merak ettim.

Yamayı bu sefer kurdum hatayı düzelttim resim atarım.

Son düzenleme:
Yamada Süper Lig yoktu Türk takımları var ama Süper Lig yok Süper Lig'i aktif edemiyoruz çünkü mod seçici çalışmıyor.

Yamayı bu sefer kurdum hatayı düzelttim resim atarım.
Atar mısınız ? Çok merak ediyorum yamayı resimler paylaşırsanız ederseniz sevinirim. Spiker Emin Zevkliler mi ? Fenerbahçe stadını aldığınızda söylüyor mu ? Merak ediyorum.

Atar mısınız? Çok merak ediyorum yamayı resimler paylaşırsanız ederseniz sevinirim. Spiker emin zevkliler mi? Fenerbahçe stadını aldığınızda söylüyor mu? Merak ediyorum.

Spiker o yama kötü değil ancak selectörden lig seçerken hata geliyor stsyumlar ve yüzler, skorbordlar çalışıyor Süper Lig olmamasına rağmen bursaspor eskişehirspor ve daha bir sürü Anadolu takımı oyunda.

Stadyumları ayarlamak için youtube da videosu var gözüküyor. Ayrı ayarlıyoruz stadyumu. Oyundan görüntüler atacaktın atabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…