PesciAdam Zeptopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 PES 21 de arkadaşımızla nasıl tek maç şampiyonlar ligi maçı yapıyoruz. Giriyorum gruplara falan atıyor bu nasıl olacak?
PES 21 de arkadaşımızla nasıl tek maç şampiyonlar ligi maçı yapıyoruz. Giriyorum gruplara falan atıyor bu nasıl olacak?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #2 Gösteri maçını seçmeniz lazım. (Şampiyonlar ligi modu yükleniyor, kendisi kaldırılmış. Fifa almış.) Artı 0 Eksi
KS KS PesciAdam Zeptopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 armas dedi: Gösteri maçını seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremedim. armas dedi: Gösteri maçını seçmeniz lazım. (Şampiyonlar ligi modu yükleniyor, kendisi kaldırılmış. Fifa almış.) Genişletmek için tıkla... Yerel maça basıyorum normal takım seçiyoz şampiyonlar ligi değil Artı 0 Eksi
armas dedi: Gösteri maçını seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremedim. armas dedi: Gösteri maçını seçmeniz lazım. (Şampiyonlar ligi modu yükleniyor, kendisi kaldırılmış. Fifa almış.) Genişletmek için tıkla... Yerel maça basıyorum normal takım seçiyoz şampiyonlar ligi değil
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #4 PesciAdam dedi: Öyle bir seçenek göremedim. Yerel maça basıyorum normal takım seçiyoz şampiyonlar ligi değil Genişletmek için tıkla... Hocam yama yüklemeniz gerekiyor yani ondan bahsettim. Artı 0 Eksi
PesciAdam dedi: Öyle bir seçenek göremedim. Yerel maça basıyorum normal takım seçiyoz şampiyonlar ligi değil Genişletmek için tıkla... Hocam yama yüklemeniz gerekiyor yani ondan bahsettim.
KS KS PesciAdam Zeptopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #5 armas dedi: Hocam yama yüklemeniz gerekiyor yani ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Haa yani olmuyor . Ama pes 2013 veya başka serisinde oynuyabiliyorduk bunda niye olmuyor. mesela eruo 2020 gösteri maçı yapabiliyoruz. Artı 0 Eksi
armas dedi: Hocam yama yüklemeniz gerekiyor yani ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Haa yani olmuyor . Ama pes 2013 veya başka serisinde oynuyabiliyorduk bunda niye olmuyor. mesela eruo 2020 gösteri maçı yapabiliyoruz.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #6 FIFA satın almış, UEFA ve Şampiyonlar ligi artık onlarda imiş. Artı 0 Eksi
trakyali1986 Picopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 21 Aralık 2021 #7 @PesciAdam pes lisans alamadı artık peste şampiyonlar ligi yok. Ya önceki pesler için oyuncu yaması bulacaksınız ya da FIFA alacaksınız. Artı 0 Eksi
@PesciAdam pes lisans alamadı artık peste şampiyonlar ligi yok. Ya önceki pesler için oyuncu yaması bulacaksınız ya da FIFA alacaksınız.
KS KS PesciAdam Zeptopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #8 armas dedi: FIFA satın almış, UEFA ve Şampiyonlar ligi artık onlarda imiş. Genişletmek için tıkla... Hocam şl zaten lisanssız ben sadece adını değiştim yani böyle bir şey yapmaları çok saçma lisanssız olarak yine oyanayabilirdik ama yardımın için sağol. Artı 0 Eksi
armas dedi: FIFA satın almış, UEFA ve Şampiyonlar ligi artık onlarda imiş. Genişletmek için tıkla... Hocam şl zaten lisanssız ben sadece adını değiştim yani böyle bir şey yapmaları çok saçma lisanssız olarak yine oyanayabilirdik ama yardımın için sağol.