Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 523 27 Mart 2025 #1 Merhaba, bugün Pes'e (eFootball 2025) para yatırdım ve iade almak istiyorum. Nasıl alırım? Bilgisi olan varsa detaylı anlatırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Merhaba, bugün Pes'e (eFootball 2025) para yatırdım ve iade almak istiyorum. Nasıl alırım? Bilgisi olan varsa detaylı anlatırsa sevinirim.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.692 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Qwertyq dedi: Merhaba, bugün Pes'e (eFootball 2025) para yatırdım ve iade almak istiyorum. Nasıl alırım? Bilgisi olan varsa detaylı anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana göre böyle oyunlara para yatırılması çok gereksiz bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla eğer bilgisayardan yaptıysanız iadesi yok diye biliyorum.
Qwertyq dedi: Merhaba, bugün Pes'e (eFootball 2025) para yatırdım ve iade almak istiyorum. Nasıl alırım? Bilgisi olan varsa detaylı anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana göre böyle oyunlara para yatırılması çok gereksiz bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla eğer bilgisayardan yaptıysanız iadesi yok diye biliyorum.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 523 28 Mart 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Bana göre böyle oyunlara para yatırılması çok gereksiz bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla eğer bilgisayardan yaptıysanız iadesi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... reis eğlence amaçlı oyun oynuyoruz bu yaşlarda oynamayaksam ne zaman oynarım ki bir de bilgisayardan yapmadım mobil telefon üzerinden
GeForce GTX 1060 dedi: Bana göre böyle oyunlara para yatırılması çok gereksiz bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla eğer bilgisayardan yaptıysanız iadesi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... reis eğlence amaçlı oyun oynuyoruz bu yaşlarda oynamayaksam ne zaman oynarım ki bir de bilgisayardan yapmadım mobil telefon üzerinden
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 29 Mart 2025 #4 Play Store'dan satın alma geçmişinizden iade talebi oluşturun.