Peugeot 103 Cobra alınır mı?

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Merhaba. Ben bir yıl boyunca paramı biriktirip basit bir mobilet almayı düşünüyorum. Ayağımı yerden kessin, beni A noktasından B noktasına götürsün yeter. Sizce alınır mı? Elektrikli hariç başka mobilet veya motosiklet düşünebilirim. Bu arada hem de motosiklet sürmeyi öğrenmek için almayı düşünüyorum.

Hacılar bir cevap yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Fiyatlar kaç civarında ?

Merhaba. Ben bir yıl boyunca paramı biriktirip basit bir mobilet almayı düşünüyorum. Ayağımı yerden kessin, beni A noktasından B noktasına götürsün yeter. Sizce alınır mı? Elektrikli hariç başka mobilet veya motosiklet düşünebilirim. Bu arada hem de motosiklet sürmeyi öğrenmek için almayı düşünüyorum.

Hacılar bir cevap yazarsanız sevinirim

Mobilet çok yorar ama hevesli isen fiyatda uygun ise alınır.

Köyde binilecekse alınabilir.

Guzele benziyor ama parca bulabilir misin bilmiyorum. Oturus olarak, gidis olarak yeterli. Ancak sunu da hatirlatmak lazim, motoru degistirirken uzun sure satista tutman lazim. Deposunun ufak olmasi, modelinin parcalarini bulma zorlugu, surekli yapacagin karburator avans ayari, subablarin ayarlari, yaz-kis gecislerinde calisirken attigi tripler derken hevesin kacabilir, bunlari goz ardi etme, neticede eski bir motor. Durumunu da anliyorum, git enjeksiyonlu al demek kolay olurdu ama ne yazik ki çağın disinda kalmis bir motor olarak geliyor bence. Sadece iki teker bi sasi bi motoru olsa da bu da bir motorlu tasit neticede...

İlçede(Yozgat/Sorgun) bineceğim. Böyle 6-8 civarı birşey düşünüyorum. Hocam yorar yazmışsınız da nasıl yorar?

Sıkıntı çıakrır sanayiye gitmekten yorulursun. Bence Sorgunda mobilete vereceğin paraya değmez be. Bisiklet sür daha ekonomik. Dümdüz yer zaten Sorgun. Yok motor istiyorum dersen de rahat edeceğin bir scooter alsan daha iyi bence. En iyi mobileti de alsan sesinden başın ağrır, yok orası atar burası şişer yani anlatılmaz yaşanır. En en en kötü git 125'lik CG al. Sorgun'un neresindensin bende Sorgun'luyum.

Sıkıntı çıakrır sanayiye gitmekten yorulursun. Bence Sorgunda mobilete vereceğin paraya değmez be. Bisiklet sür daha ekonomik. Dümdüz yer zaten Sorgun. Yok motor istiyorum dersen de rahat edeceğin bir scooter alsan daha iyi bence. En iyi mobileti de alsan sesinden başın ağrır, yok orası atar burası şişer yani anlatılmaz yaşanır. En en en kötü git 125'lik CG al. Sorgun'un neresindensin bende Sorgun'luyum.
Hocam merkezde duruyorum, aslen memleketim Çorum/Oğuzlar.

Hocam 7 veya 8'e alacağım umarım. Ama önce aylık 600-800₺ kenara atarak olur faizde olur hisse senedi ile birikim veya yatırım yapacağım.

Bende Ankara'dayım. Kaça alacaksın mobileti? Fiyat uygunsa tercih edilebilir.
Hocam bu toplanmış motorlar iyi olur mu? Yoksa direkt orijinal mi almalıyım? Kusura bakmayın, bu konularda biraz cahilim de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı