Peugeot 106 Quicksilver Alınır mı?

Herhangibirigibi

Hectopat
Daha fazla  
106 Quicksilver almayı düşünüyorum. Detaylı araştırmasını yaptım. Az çok bir şeyler biliyorum, daha önce kullanan veya test edebilen var mı? Temiz istediğim için biraz daha fazla verebilirim, ortalamanın üstünde. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Güvenlik? Gerek yok :D Alıcan baba 106'yı otoban faresi yaaaa. 205 ile gelen "4 Tekerli Tabut" tabiri boşuna kullanılmıyor bu makinelere ;) Billurları masaya koymak gerekiyor Bilmemen Ayıp'ın tabiriyle :D Temizi bu dönemde bulamazsın bulursan altın gibi araçtır zaten. Onun dışında bakımları düzgün yapılmış, Kilometresi aşırı fazla olmayan (150.000'in altında çok da bekleme) temiz bir araç bulursan alabilirsin :)

Bazı arkadaşlar Gti ile karıştırmış sanırım. Araç gitmiyor, yani performans bekleme. GTi'ın yürümeyeni yani :) 2000lerin başında GTi vardı arkadaşımda. Gidişi güzeldi, yol tutuşta fena değildi ama fren berbattı. Apaçilerin elinde temiz GTi kalmayınca, quiklere yöneldiler ve onlarıda haşat ettiler. Çoğu harita gibi. Km düşük bulsan bile, önceden yay takılmış kesilmiş bir araç olmamalı. Temiz bulsan bile zamanı geçti artık bu araçların bence. Harcayacak paran, sanayide dostların varsa al tabi. Bende de 97 model 1.6 Corsa Gsi var hala. 2. sahibiyim km düşük, kaza vs. yok. Tank gibi bir araçtır sağlamlıkta Corsa b ler ama o bile sorun çıkarıyor arada. Kullanmıyorum zaten, diğer aracımı kullanıyorum, corsa yatıyor bayadır. Eski araç sorun demek. Az kullanıyım desen yatan araçta sorun demek :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı