Peugeot 206 alınır mı?

vodkajaz

Decapat
Daha fazla  
Peugeot 206 almak istiyorum 200-250 arası bütçem var tavsiye eder misiniz? Peugeot gibi spor görünümlü olsun istiyorum ama fiyat aralığında uyan başka araç yok. Alırsan sanayiden çıkamazsın deniyor doğru mu?

Reno 19 al kafan rahat olsun biraz daha çıkabilirsen 300 350 arasına hyundai accent era 1.4 benzinlide olabilir hem sorunsuz hem az yakar hız arama zaten bu tip araçlarda göreceğin son hız 170 o da ne kadar sürede belli değil şu askerlik işi aradan çıksın bende 300 bandına era alcam masrafsız olsun diye sırf

Hız istemiyorum biraz göze hitap etsin istemiştim Peugeot 206 gibi Fiat Linea gibi araçlardan hoşlanıyorum. Peugeot 206 tasarımı çok hoş duruyor.

Hız istemiyorum biraz göze hitap etsin istemiştim Peugeot 206 gibi Fiat Linea gibi araçlardan hoşlanıyorum. Peugeot 206 tasarımı çok hoş duruyor.
Eski peugeotlardan uzak durun hocam 207 ile çok uğraştık sanayide elektrik arızası olsun 150 binde motor yemesi olsun sıkıntılı araç tavsiye etmiyorum

Eski Peugeot'lardan uzak durun hocam 207 ile çok uğraştık sanayide elektrik arızası olsun 150 binde motor yemesi olsun sıkıntılı araç tavsiye etmiyorum.

Herkes öyle diyor accent era da çok güzel ama 300 bin civarında.

Aklıma gelmişken eğer illa hatchback istersen Fiat Palio da olabilir 300 civarına.

Düşünceni kötü etkilemek istemem ama arkadaşım sahip bir 2006'ya. Arabaya 1 senedir binemiyor. Bi beyin yapılacak gezmediği usta kalmadı . Fakat başlangıç için tipi güzel araba gibi duruyor. Bakımları pek maliyetli olmasa da sık maliyet çıkardığı için bence yorabilir. Opel Corsa D ye sahibim ben de. Yaklaşık 8 ay oluyor çok keyif alıyor ve çok memnunum. Fiyatı ortalama 400 bandında. Fakat 350'ye de bahsettiğin kilometrelerde araç bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…