Peugeot 3008 1.2 puretech alınır mı?

Enes27500

Centipat
Daha fazla  
2017-2020 arası 1.2 puretech alınır mı? Bir de hangi vitesi daha iyi eat6 mı, eat8 mi?

1.6 bulehdi eat6 allure elegance nasıldır alınır mı? Hatası boyasız.

Motor şanzıman güzelde elektronik problem ve kötü işçilikden dolayı ben yanaşmazdım psa grubuna ama siz beğendim bunu alacağım diyorsanız motor şanzıman yönünden sıkıntı çekmezsiniz.

Maalesef Vergi Problemleri Yüzünden Son Donemlerde Ülkeye Adam Akilli Motorlar Ile Giremeyen Psa grubu araclardan birisidir.
1.2 Puretech motor ilk ciktigi zaman triger yagin icinde calistigi icin sürücüye neyin ne oldugunu anlama firsati vermeden aniden motora yatak sardirabiliyordu o yüzden tavsiye etmem.
1.6 bluehdi ve eat8 kombinasyonu gayet iyidir.Size tavsiyem ayni kombinasyona sahip 5008 modellerine bakmanizdir cünkü 1.2-1.3 milyon gibi bir fiyat bandina muadili olmayan 7 koltuklu premium hissettiren bir aractir.

Alınmaz motor iyi değil şanzıman olarak mümkünse EAT8 tercih edin.

Hocam sanirsam yeni puretech motorlarda baya baya cozuldu gibi ama benim gozumde erken kayis degisikligi yapan aracin motoru iyi degildir, sonucta hep masraf.

Hocam sanirsam yeni puretech motorlarda baya baya cozuldu gibi ama benim gozumde erken kayis degisikligi yapan aracin motoru iyi degildir, sonucta hep masraf.
Zaten belirttim ilk ciktigi zaman seklinde.Arkadasin bahsettigi donemde olanlarda ayni problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…