Peugeot 308 2008 model alınır mı?

teopsd

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, yakın bir arkadaşım arabasını satıyor.

Özellikleri:

Peugeot 308 2008 model 1.6 vti comfort benzinli 165.000 km 3 parça boya 2 parça lokal boya 1 değişen 40k hasar kaydı (sigorta şişirmesi) 365.000 TL.

Eli yüzü düzgün iyi bakılmış bir araba, ilk arabam olacak alırsam. Bazı tereddütlerim var, masrafsız bir araba mı mesela? Yarın öbür gün acil nakite ihtiyacım olsa hızlı satabilir miyim? Kullanan veya bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, yakın bir arkadaşım arabasını satıyor.

Özellikleri:

Peugeot 308 2008 model 1.6 vti comfort benzinli 165.000 km 3 parça boya 2 parça lokal boya 1 değişen 40k hasar kaydı (sigorta şişirmesi) 365.000 TL.

Eli yüzü düzgün iyi bakılmış bir araba, ilk arabam olacak alırsam. Bazı tereddütlerim var, masrafsız bir araba mı mesela? Yarın öbür gün acil nakite ihtiyacım olsa hızlı satabilir miyim? Kullanan veya bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
valla bu yıllarda bi 308 bende düşündüm fakat çevrede kullanan bir iki arkadaş kronik sıkıntı çok var diyor diye vazgeçtim. ellerinden çıkarmaya bakıyorlar diye birini ben alayım istedim ama dosta gitmez dediler. biri de biraz daha sanayiye gidersem ortak olucam sanayiye diyor. sanayiden de bir abim 308 alacağına citroen ami al daha iyi dedi:) bir araba parası yer diyorlar o sebeple vazgeçtim beklemedeyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı